Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 dropt een kleurrijk Galaxy kleurtje op de Low

14 april 2020 09:49
Air Jordan 1 dropt een kleurrijk Galaxy kleurtje op de Low

Het Jordan brand heeft weer eens alles uit de kast gehaald en een heerlijke sneaker neergezet, de Air Jordan 1 Low “Galaxy”. Het paar wordt alsmaar bekender en dat is niet heel gek, niet alleen de high modellen, maar ook de mid’s en de low’s. Dit keer is het de beurt aan het Low model, hij heeft een heel interessante colorway gekregen die je echt meeneemt naar het heelal. Dat is niet het enige, de sneaker bezit namelijk over nog veel meer details, lees dus snel verder!

Het Air Jordan model is een echte klassieker en in de jaren een echte icoon geworden. Het begon allemaal met de basketballer Michael Jordan die de samenwerking aan ging met Nike, daar kwam de Air Jordan 1 uit. Het begon te groeien en het had veel goede gevolgen voor Michael als Nike. Nu is het ook één van de meest herkenbare samenwerkingen geworden tussen sport man en merk. Met de Air Jordan 1 High begon het allemaal, de mid en de low volgden hierna. De low kwam uit in 1985 en heeft veel colorways mogen meemaken, waaronder de nieuwste “Galaxy”.

Air Jordan 1 Low “Galaxy” | CW7309-090

Het is een echt paar waar je van op kijkt, en dat is ook niet heel gek met alle details en kleuren. Het model heeft al vaker gespeeld met of een gekke levendige kleur te gebruiken of sierlijke patronen. Het is de eerste sneaker van het jaar die bezit over beide. Het is een grootse en meest gedurfde aanpassing, maar het is zeker weten gelukt. Een iconische Galaxy print is gevestigd op de Swoosh, toe-box en zelfs de hielomslag. Met wat lichtere kleuren en extra bliksemsnelle versieringen. En laten we natuurlijk niet vergeten, het slangenleer! Die is zeker terug te zien, dit bezit over bijna de gehele sneaker. Hij begint bij de teen en eindigt op het puntje van de tong, hij is zeker weten niet saai.

Release info

Er is helaas nog geen releasedatum vrijgegeven, maar we verwachten dat hij in 2020 wordt gedropt. Ze zijn er voor de dames en de heren en zullen vanaf 100,- euro verkrijgbaar zijn bij Nike en Nike retailers. Wil jij deze hebben? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben je altijd up to date over de nieuwste releases en nieuwtjes.

AIr Jordan 1 Low 'Galaxy'

CW7309-090 · Prijs vanaf €243,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike