Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 All-Star Weekend Pack 🌟

9 februari 2021 16:23
Air Jordan 1 All-Star Weekend Pack 🌟

Dit weekend is het weer zover: het jaarlijkse NBA All-Star Weekend. Op 10 februari dropt Nike een speciaal pack om het event te vieren. In dit pack droppen twee verschillende Air Jordan 1’s. Zo komt er een ‘Mid’ variant en een ‘Low’ variant uit van het model. Wij hebben alle details van het Air Jordan 1 All-Star Weekend Pack voor je op een rijtje gezet.

Jordan 1 Mid All Star Carbon Fiber
Air Jordan 1 Low All-Star Weekend

Elk jaar vindt het NBA All-Star Game Weekend plaatst. Tijdens dit event wordt er een Exhibition basketbal wedstrijd georganiseerd, elk jaar op een andere locatie. Dit keer zou de All-Star Game eigenlijk plaatsvinden in Indianapolis, maar werd vervangen door Atlanta. Veel sportswear merken maken gebruik van het event door speciale releases uit te brengen of zien het als een kans om hun nieuwe collectie te laten zien.

Zwart-witte Air Jordan 1’s

De modellen uit het All-Star Weekend Pack komen overeen in een aantal details uit de designs. Zo zijn de kleuren die gebruikt zijn hetzelfde: zwart en wit. Daarnaast is de glinsterende lakleren laag goed te zien op beide sneakers. Verder is het Jumpman logo te zien in het wit op de tong en aan de binnenkant van de zool. Het grootste verschil tussen de Air Jordan 1 ‘Mid’ en ‘Low’ is het gebruik van de kleur wit. De ‘Mid’ heeft ongeveer een gelijke verdeling van zwart-wit waardoor de contrasterende kleuren elkaar versterken. De ‘Low’ heeft enkel een witte outsole die uitspringt onder de zwarte basis van de schoen. Daarnaast is op de AJ1 Mid een verassende textuur op de hak te zien dat lijkt op Carbon Fiber.

Air Jordan 1 All-Star Weekend Pack
Jordan ASW
Black and White Jordan
Jordan 1 Low
Air Jordan 1 All-Star Weekend Pack
Air Jordan
Images by Nike

All-Star Weekend Pack: Dunk High & AF1

Naast de twee Air Jordan 1’s hoort ook de Nike Dunk High bij het ASW Pack. Deze Dunk heeft ook het tweekleurige design gekregen. Opvallend is dat het wit een mint-kleurige gloed heeft gekregen. Wie goed kijkt ziet ook dat de zijkant van de hak het Indianapolis logo heeft gekregen, de stad die eigenlijk het event zou organiseren. Ook is er een Air Force 1 ontworpen voor het All-Star Weekend. Je kan alle details van deze unieke AF1 terugvinden via deze blog!

Nike Dunk High 'All Star'

Nike Dunk High 'All Star'

DD1398-300 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 React 'All Star'

CV2218-001 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders

De twee designs van Air Jordan 1 All-Star Weekend Pack zullen droppen op 10 februari om 9:00 via onder andere Nike en Footlocker. Ga jij voor de ‘Mid’ €130 of de ‘Low’ €125? Houd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om nooit een release te missen!

Air Jordan 1 Mid 'Carbon Fiber' NBA All Star Game

DD1649-001 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Low 'All Star'

DD1650-001 · Prijs vanaf €250,-

Naar alle aanbieders