Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 AJKO komt terug in een Storm Blue colorway

1 oktober 2020 21:26
Air Jordan 1 AJKO komt terug in een Storm Blue colorway

De Air Jordan 1 K.O. krijgt een nieuwe colorway. De AJKO 1 komt terug in een ‘Storm Blue’ colorway. Het leer van de Jordan 1 wordt bij de Air Jordan 1 KO ingewisseld voor canvas. Zo ook bij deze nieuwe AJKO release. Het is wel nog even wachten, de Air Jordan 1 AJKO ‘Storm Blue’ zal pas droppen in september 2021.

In 1986 heeft Air Jordan het leer laten liggen en vervangen door canvas. De originele colorway ‘Chicago’ werd als eerste toegevoegd op de AJKO 1. Waar ‘K.O.’ voor staat, is nog steeds niet duidelijk. In 2014 is de laatste release geweest van deze sneaker in een ‘Sport Blue’ colorway. De sneakers lijken comfortabeler dan de originele AJ 1 door de zachte stoffen. Jordan Brand vond het tijd om de sneaker terug te brengen.

Air Jordan 1 AJKO 'Storm Blue'
AIR JORDAN 1 KO – 1986

Air Jordan 1 AJKO ‘Storm Blue’

Zoals we de Air Jordan 1 kennen, zal zijn vorm niet veranderen. Deze AJKO 1 heeft een witte upper met ‘Storm Blue’ overlays. Opvallend is dat, zoals we vaker zagen bij de AJKO 1, de hiel wit is gelaten. Ook loopt de zool bij de hak een stukje omhoog. De zwarte swoosh matcht met andere zwarte accenten, zoals de veter. Toch zien we een klein leren detail, zoals we gewend zijn van een Air Jordan 1. Bekijk de eerste foto van de Air Jordan 1 AJKO ‘Storm Blue’ hier onder.

Het is helaas nog even wachten. We verwachten deze sneaker release in september 2021. Volg de sneaker in onze sneaker release kalender. Hier vind je alle komende sneaker releases.