Skip to content
Upcoming

Scoor de Nike Air Force 1 ‘Stitched Green’ nu bij JD Sports

18 januari 2021 17:05
Scoor de Nike Air Force 1 ‘Stitched Green’ nu bij JD Sports

Contrast stitching zien we vaker terug komen op de Air Force 1. Deze toevoeging maakt een simpele witte Air Force net een stukje specialer. Zojuist is de Nike Air Force 1 Low ‘Stitched Green’ uitgekomen bij JD Sports. Wees er snel bij, voordat alle maten zijn uitverkocht!

Nike Air Force 1 ‘Stitched Green’

Zoals de naam het al zegt heeft alle stitching op het bovenwerk een groene kleur gekregen. Deze groene kleur is ook weer terug te zien op de sockliner, tong, logo op de hak en outsole van de sneaker. Het bovenwerk is zelf geheel gemaakt van wit leer. Onder het bovenwerk bevind zich een witte midsole met contrasterende groene stitching.

De Nike Air Force 1 Low krijgt elk jaar enorm veel mooie colorways. Zo zijn er in afgelopen twee weken al een aantal toppertjes uitgekomen. Dit waren de duurzame ‘Desert Camo’ en ‘Raygun’ colorway. Beide colorways zijn over de toonbank heen gevlogen. Toch zien we dat de general releases vaak blijven liggen en over het hoofd worden gezien. De Nike Air Force 1 ‘Stitched Green’ is hier een voorbeeld van.

De Nike Air Force 1 ‘Stitched Green’ kan jij nu scoren bij JD Sports voor €120,-. Tip, wacht niet te lang, want deze colorway loopt als warme broodjes over de toonbank. Bekijk hieronder de afbeeldingen en volg ons op Instagram om zo altijd op de hoogte te zijn van het laatste sneaker nieuws, releases en shock drops!


Nike Air Force 1 '07 "Pine Green"

CV1724-103 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Stitched Green'
Air Force 1 'Stitched Green'
Air Force 1 'Stitched Green'
Air Force 1 'Stitched Green'
Stitched Green
Stitched Green
Images by JD Sports