Skip to content
Upcoming

Nu beschikbaar: Nike Air Force 1 Shadow ‘Chile Red’

6 oktober 2020 17:54
Nu beschikbaar: Nike Air Force 1 Shadow ‘Chile Red’

De Nike Air Force 1 Shadow is een deconstructed versie van de klassieke Air Force 1. Het nieuwe model van de sneaker kwam voor het eerst uit in september 2019 en werd meteen goed opgepakt. Nu één jaar later is de Air Force 1 Shadow niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

De Nike Air Force 1 werd voor het eerst uitgebracht in 1983 en werd gebruikt om in te basketballen. De Air Force 1 was de eerste basketbal schoen die de Air technologie in zich had. De sneaker werd al snel opgepakt in de hiphop scene en is na 38 jaar nog steeds enorm populair.

Nike Air Force 1 Shadow ‘Chile Red’ | DC4462-100

Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van leer. De basis van de sneaker heeft een witte kleur gekregen. Over deze witte basis zitten verschillende overlays in de kleuren zwart, geel en blauw op de Swoosh. Rondom de enkel is een rode en roze kleur te vinden. Een paar leuke details aan de sneaker is de dubbele Swoosh, loshangende eyestays en de overlay op de hak. Onder het bovenwerk bevind. zich een witte mid- en outsole.

De sneaker is nu verkrijgbaar bij Nike voor €120. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

 Air Force 1 Shadow
 Air Force 1 Shadow
 Air Force 1 Shadow
Images by Nike