Skip to content
Upcoming

Air Force 1 Shadow heeft er 3 nieuwe colorways bij

16 december 2020 17:14
Air Force 1 Shadow heeft er 3 nieuwe colorways bij

In 2019 dropte er een nieuw Nike Air Force 1 model. De Nike Air Force 1 Shadow, speciaal voor dames. De eerste colorways vlogen de winkel uit. Ondertussen zijn we al bekend met een hele reeks colorways die daarna dropten. Opnieuw staan er drie nieuwe colorways van de Nike Air Force 1 Shadow voor ons klaar!

Begonnen op het basketbalveld in 1982, maar ondertussen een echt straaticoon. We hebben het natuurlijk over de Nike Air Force 1. Op dit vernieuwende model heeft de sportieve stijl een speelse twist gekregen. Verschillende lagen, materialen en kleuren zijn te vinden op de Nike Air Force 1 Shadow. De eerste colorway deed het meteen goed, gevolgd door nog heel wat toffe drops. Bij Nike zijn ze niet bang om kleuren samen te voegen op de AF1 Shadow. Opnieuw released Nike 3 nieuwe colorways. Alle 3 hebben de perfecte combinatie tussen opvallende en rustige kleuren.

Nike Air Force 1 Shadow Sail/Sunset Pulse/Light Armoury Blue/Black

De klassieke basketbal stijl van de AF1 heeft een speelse draai gekregen door zijn de dubbele details. Zo zien we een dubbele branding, dikkere zool, een dubbele Swoosh en overlappende details. Deze eerste colorway heeft een wit/creme, lederen basis. De overlays zijn van suède in een licht blauwe kleur. De Swoosh is neon-groen en wordt overlapt door een tweede, zwarte swoosh. Dit zwarte leer keert terug op de backtab, die wordt overlapt door een roze backtab. Dit kleurrijke bovenwerk bevind zich op een creme kleurige zool. Shop de sneaker HIER!

Nike Air Force 1 Shadow White/Bright Mango/Pearl White/Crimson Tint

Dit keer zijn de kleuren een stuk rustig gehouden. De sneaker heeft een witte basis en beschikt ook over veel witte details. Ook de Swoosh is wit. Deze wordt overlapt door een licht roze Swoosh. Diezelfde kleur zien we terug op de branding op de tong. Over de achterkant van de sneaker zien we een beige tint. Deze tint komt ook terug als detail in de toebox. Als laatste zien we een oranje backtab, die opnieuw wordt overlapt door dit keer een witte backtab. Scoor jouw paartje HIER!

Nike Air Force 1 Shadow Team Red/Volt/Orange

Ook op deze AF1 Shadow zien we een wit, lederen basis. De overlays zijn dit keer van suède in een roze en grijze tint. De twee Swooshes hebben een zwarte en oranje kleur gekregen. De oranje kleur komt terug rond de witte veters, maar wordt overlapt door het grijze suede. De voering heeft is bordeaux rood, wat we ook weer terug zien op de backtab. De dikkere zool beschikt over de wit/creme kleur. Shop de sneaker HIER!

Alle drie de nieuwe colorways van de Nike Air Force 1 Shadow zijn al verkrijgbaar bij Nike voor €110. Wees er snel bij! De sneakers zijn ongekend populair. De eerste maten zijn al uitverkocht. Volg Sneakerjagers WMNS op Instagram voor extra sneaker inspiratie, nieuwtjes en content. Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release!