Skip to content
Upcoming

Air Force 1 ‘Popcorn’ brengt de bioscoop bij je thuis

12 februari 2021 16:48
Air Force 1 ‘Popcorn’ brengt de bioscoop bij je thuis

Nu we door de pandemie niet naar de bioscoop kunnen, brengt Nike de bioscoop naar ons. De Air Force 1 Low ‘Popcorn’ is geïnspireerd op de bioscopen van vroeger. Zoals we gewend zijn van de Nike sneakers met thema, is de sneaker tot in de puntjes afgewerkt.

Al sinds zijn release in 1982 is de Air Force 1 één van de meest bekende modellen van Nike. De sneaker is de perfecte basis voor je outfit, door zijn vaak rustige kleuren. Doordat de sneaker al zo lang populair is, zien we nog steeds veel nieuwe colorways. Ook laat Nike zich vaak inspireren door gebeurtenissen, feestdagen en trends. De Nike Air Force 1 ‘Popcorn’ is hier één van.

Nike Air Force 1 Low ‘Popcorn’ | CW2919-100

‘Fresh since ’82’. Het is niet alleen waar, het staat dit keer ook geschreven op de hiel van de sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van leer in een creme kleur. Of eigenlijk de kleur van popcorn. De veters, Swoosh en zool heeft een frisse witte kleur gekregen. Ook de lip is wit en heeft op de branding een leuk detail. Deze is namelijk geïnspireerd op een popcorn zak, zoals ze die vooral vroeger hadden. De rood/witte kleuren van de popcorn zak, komen ook terug op de heeltab, waar een speels Nike logo te zien is. De insole beeld popcorn af, wat de sneaker helemaal afmaakt.

Nike Air Force 1 Low 'Popcorn'

CW2919-100 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders

Geen geduld meer? Geen probleem! De sneaker dropt morgen, 13 februari 2021, om 9:00 uur bij geselecteerde Nike retailers. Er hangt een prijskaartje aan van €120. Bekijk hieronder de foto’s van de Air Force 1 Low ‘Popcorn’. Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten, om nooit meer een release te missen. Via onze blogs lees je meer informatie over de te gekke sneakers! Lees bijvoorbeeld het blog over de Nike Dunk Low SP ‘COLLEGE NAVY

Air Force 1 'Popcorn' | CW2919-100
Air Force 1 'Popcorn' | CW2919-100
Air Force 1 'Popcorn' | CW2919-100