Skip to content
Upcoming

Air Force 1 ‘Peace, Love and Basketball’ dropt binnenkort

28 september 2020 20:42
Air Force 1 ‘Peace, Love and Basketball’ dropt binnenkort

Nike Air Force 1 komt op 1 oktober met een opvallende, nieuwe colorway. In de lijn van Nike “Peace, Love and Basketball” staan de felle kleuren en opvallende printjes centraal. De nieuwe Nike Air Force 1 heeft een gele colorway. Ook zien we kleine blauwe en paarse details over de sneaker.

Eerder zagen we een opvallend printje op de Nike KD 13 in de ‘Peace, Love and Basketball’ lijn van Nike. Kleuren en bloementjes waren over de gehele basketbal sneaker te zien. Nu is het de beurt van Nike Air Force 1 low die een opvallend kleurtje krijgt. De sneaker was eerst alleen in kindermaten aangekondigd, maar zal in de maand oktober in elke maand te krijgen zijn.

Nike Air Force 1 Low ‘Peace, Love and Basketball’

De sneaker heeft een op graffiti geïnspireerde fel gele upper. De swoosh is van zwart leer en heeft als detail blauwe stiksels. De zwarte kleur komt terug als stiksels in de witte zool. Op de witte zool staat ook ‘Air’ geschreven in een paarse kleur. Een ander leuk detail op de sneaker, is de blauwe mini swoosh op de upper. Aan de achterkant van de Air Force is logo van de lijn te zien. Een paarse smiley met de Nike swoosh als mond, alsof het verf is druipen er druppels van dit logo af. Alle kleuren bij elkaar geeft een vrolijke sneaker, die perfect past bij de ‘Peace, Love and Basketball’ lijn van Nike. Bekijk hieronder de foto’s.

We beginnen de maand oktober met heel wat nieuwe releases. Ook deze Air Force released op 1 oktober. De sneaker is te krijgen bij Nike. Een prijs weten we helaas nog niet. Ook deze sneaker is te vinden in de release kalender.

Volg Sneakerjagers voor nieuwtjes, blog’s en sneakerreleases. Met de Sneakerjagers app mis je nooit een release!

Nike Air Force 1 'Peace, Love & Basketball'

DC1416-700 · Prijs vanaf €164,-

Naar alle aanbieders