Skip to content
Upcoming

De ‘Cuban Link’ serie wordt doorgezet op de Air Force 1

6 augustus 2020 09:21
De ‘Cuban Link’ serie wordt doorgezet op de Air Force 1

Een tijdje geleden kwamen de Nike Air Max 90 en Air Max 95 uit in een ‘Cuban Link’ colorway. Deze colorways vielen erg in de smaak en kunnen we ons alweer verheugen op de Air Force 1 ‘Cuban Link’.

De Nike Air Max 90 en Air Max 95 ‘Cuban Link’ hadden veel gemeen en leken bijna identiek. Beide sneakers hadden een kleuren pallet van bruin, geel en roze. Er werd ook gekozen voor een bruine midsole bij beide modellen en natuurlijk beschikken beide sneakers over de Nike ketting die over het bovenwerk loopt. De Air Force 1 ‘Cuban Link’ valt nog steeds wel in het straatje met de twee andere colorways, alleen is hij net een tikkeltje anders.

Nike Air Force 1 ‘Cuban Link’

Een perfecte zomer sneaker, zo kan je de Air Force 1 ‘Cuban Link’ wel noemen. Het bovenwerk is bijna helemaal gemaakt van getrommeld leer en is opgedeeld in drie verschillende colorways. Het voorste deel van de sneaker en eyestays hebben een licht oranje kleur gekregen. Kijkend naar de midfoot zien we dat er gebruik is gemaakt van een navy blauwe kleur en is het achterste deel gemaakt van roze lakleer. De navy blauwe kleur is weer terug te vinden op de lak leren tong. Het zou natuurlijk geen ‘Cuban Link’ silhouet zijn zonder een gouden Nike ketting die over het bovenwerk heen loopt. Een witte mid- en outsole ronden de sneaker af.

De releasedatum is nog niet bekend, maar wordt ergens in de aankomende weken verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Force 1 'Cuban Link'
Air Force 1 'Cuban Link'
Images by Nike