Skip to content
Upcoming

Een Aimé Leon Dore x New Balance 1300 komt eraan

16 augustus 2020 14:34
Een Aimé Leon Dore x New Balance 1300 komt eraan

Teddy Santis de oprichter van het merk Aimé Leon Dore heeft op zijn Instagram laten zien dat hij de samenwerking is aangegaan met New Balance. Samen hebben de twee gewerkt aan twee colorways voor New Balance 1300.

Aimé Leon Dore is een fashion label dat is opgezet in 2014 door Teddy Santis. Groot en deels van de producten die het merk maakt is geïnspireerd door klassieke hip hop en basketbal. Dit is niet de eerste keer dat het merk samenwerkt met New Balance, want de twee hebben al eens eerder gewerkt aan een New Balance 997, 990v2 en 990v5.

Aimé Leon Dore x New Balance 1300

De sneaker komt in een ‘Green’ en in een ‘Pink’ colorway. Het bovenwerk is gemaakt soepel suede dat bovenop een mesh basis ligt. Bij beide paren zit het N logo op de midfoot waarbij die bij de groene colorway grijs is en bij de roze een blauwe kleur heeft gekregen. De tong heeft een eier witte kleur gekregen met het logo van New Balance erop. Kijkend naar de zool zien we dat beide colorways een gele midsole hebben gekregen met de ENCAP technologie erin.

Er is nog geen release datum bekend gemaakt voor de Aimé Leon Dore x New Balance 1300, maar word ergens in de aankomende weken verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Aimé Leon Dore New Balance 1300
Aimé Leon Dore New Balance 1300
Aimé Leon Dore New Balance 1300
Images by Aimé Leon Dore