Skip to content
Newsfeed

Aime Leon Dore en New Balance komen met een 1906R collab

29 maart 2023 17:00
Aime Leon Dore en New Balance komen met een 1906R collab

Aime Leon Dore en New Balance zijn uitgegroeid tot een gouden duo. De twee staan vooral bekent om de samenwerkingen rondom het 550 model. Nu zijn er beelden uitgekomen van een nieuwe collab. In dit artikel zie je de eerste foto’s van de Aime Leon Dore x New Balance 1906R. De sneakers worden in april 2023 verwacht.

Sinds 2021 is de oprichter van Aime Leon Dore, Teddy Santis, aangewezen als creative director van New Balance. Santis legt voornamelijk zijn focus op de MADE in USA lijn. Wil je meer weten over de creative director en de USA lijn? Bekijk dan dit artikel: Alles over Teddy Santis en New Balance Made in the USA

@dane3fune

De sneaker komt in een overheersend wit en groene colorway. Dit kleurenschema gebruikt het modelabel wel vaker, echter is dit de eerste keer dat Aime Leon Dore zich waagt aan het 1906 model. Bekijk hier eerdere samenwerkingen met groentinten.

Wanneer we de Aime Leon Dore x New Balance 1906R kunnen terug zien kunnen we niet met gehele zekerheid zeggen. De sneaker wordt waarschijnlijk verwacht in april 2023. Blijf via onze news pagina op de hoogte van deze release en vele anderen.