Skip to content
Upcoming

Afura Amsterdam nieuwe partner bij Sneakerjagers

14 juli 2019 09:00
Afura Amsterdam nieuwe partner bij Sneakerjagers

Wij mogen met trots met jullie delen dat wij er een nieuwe partner bij hebben, namelijk Afura Store Amsterdam. Afura heeft een winkel in het gezellige Amsterdam en een webshop waar je de mooiste items kan shoppen. Afura is in 2010 ontstaan en biedt verschillende merken afkomstig uit Europa, Japan en de US aan. Afura Amsterdam is gevestigd op de IJzelgracht 13 midden in het centrum. Vanaf nu is het assortiment van deze winkel ook verkrijgbaar via Sneakerjagers!

Afura Store gelooft in een goed ontworpen producten die een diepgaande invloed hebben op alledaagse dingen in het leven en overstijgen het standaard subcultuur. De twee oprichters van de store, Victor en Len laten hun liefde en passie voor kleding duidelijk naar voren komen.

Afura Amsterdam

Bij Afura Amsterdam vind je een breed assortiment van verschillende merken. Zo zie je Vans en New Balance voorbijkomen, maar bijvoorbeeld ook Alexander McQueen. Zowel voor heren, als dames is er genoeg keuze. Afura heeft naast sneakers en kleding ook veel accessoires, dus voor ieder wat wils!

Check hieronder een aantal items van Afura Amsterdam

Shop hier de Sacro Sunglasses>>
Shop hier de Alexander McQueen hier>>

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat Afura Amsterdam allemaal te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op de website of ga eens langs bij de store aan de Ijzelgracht 13 in Amsterdam.