Skip to content
Upcoming

Patta en Ben-G samen in de nieuwste Sneakerjagers ‘On Air’

25 september 2020 20:00
Patta en Ben-G samen in de nieuwste Sneakerjagers ‘On Air’

Na Tim & Tom is ook Sneakerjagers ‘On Air’ weer terug van een welverdiende zomervakantie. En we trappen gelijk goed af met twee geweldige gasten! In aflevering acht van seizoen twee ontvangt onze gastheer Valerio Zeno namelijk Benny Komala van Ben-G en Timothy Sabajo van Patta!

Benny Komala

Benny Komala is eigenaar van een van de meest bekende skatewinkels van Nederland, namelijk Ben-G. In 2005 begon Benny zijn Skate Shop Ben-G op de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam en is nu, zo’n 15 jaar laten al enige tijd een gevestigde naam in de Nederlandse en internationale skate- en sneakerwereld.

Voor veel snekaerheads staat Ben-G natuurlijk bekend om de collaboration met Nike. In 2019 bracht de skateshop namelijk in samenwerking met Nike de Nike SB Dunk low uit. Gekenmerkt in het wit met een hoop details op het bovenwerk was de sneaker een groot succes. Opvallend was natuurlijk de subtiele Nike branding en de groene accenten. In de nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ verteld Benny over deze samenwerking en heeft zelfs een speciale Friend & Family mee van zijn samenwerking met Nike.

Timothy Sabajo

De andere gast in de spiksplinternieuwe alfevering van Sneakerjagers ‘On Air’ is Timothy Sabajo van Patta. Samen met Edson en Gee stond Timothy aan het begin van het succes van Patta. Net als Benny verteld Timothy over collaborations en het begin van een van de meest kenmerkende sneakerwinkels ter wereld.

Zo verteld Timothy over de speciale collaborations met bijvoorbeeld Mizuno en Mephisto. Dit laatste merk zal voor vele kijkers vrij onbekend zijn. In 2019 ging Patta de samenwerking aan met het Franse schoenenmerk dat in de ogen van vele sneakerdragers gezien kan worden als een wat oubollig merk. In de deze nieuwe aflevering wordt er verteld hoe bijvoorbeeld deze collab, en vele andere, tot stand zijn gekomen.

Aflevering 8

Aflevering 8 van seizoen 2 is vanaf nu te zien via Youtube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcast.