Skip to content
Upcoming

AFEW en Saucony komen met een Albert Einstein geïnspireerde sneaker

17 september 2020 18:07
AFEW en Saucony komen met een Albert Einstein geïnspireerde sneaker

AFEW en Saucony brengen een Albert Einstein geïnspireerde sneaker uit. De sneaker staat in het teken van ‘Time&Space‘. De colorway zal op de Saucony 5000 Shadow uitgebracht worden. Het sneakermerk staat bekend om de verhalen die zij vertellen met hun verschillende colorways op de sneakers. Deze prachtige colorway wordt al snel verwacht! Hieronder kan je alle informatie vinden!

The AFEW Store is in 2008 opgericht in Düsseldorf. Naast een heel groot aanbod van verschillende sneakers hebben zij ook een hoop verschillende merken qua sneakers en kleding. Nu hebben zij een prachtige samenwerking met niemand minder dan Saucony. Deze kan je hieronder vinden en natuurlijk alle informatie!

AFEW X Saucony Shadow 5000 ‘Time & Space’

Op het bovenwerk zien we verschillende details die refereren naar Time & Space. Zo zien we op de insole, maar ook op de midsole van de sneaker verschillende formules. Zelfs de AFEW branding op de hak van de sneaker is in een formule te zien. Verder is het bovenwerk gebruik gemaakt van verschillende kleuren groen en verschillende materialen. Hieronder kan je de sneaker nog eens goed bekijken!

Op zaterdag 19 september kan je deze prachige sneaker bemachtigen. De sneaker zal uitkomen via een raffle op de site van AFEW voor een bedrag van €149,95. Als je altijd op de hoogte wil blijven, dan kan je ons volgen op social media en een kijkje nemen in de releasekalender.


Afew X Saucony Shadow 5000 Time & Space

S70504-1 · Prijs vanaf €364,-

Naar alle aanbieders
Images by: AFEW