Skip to content
Upcoming

adidas ZX 10.000C ‘Schokohase’

12 januari 2021 15:34
adidas ZX 10.000C ‘Schokohase’

De volgende in de adidas A-ZX lijn, is deze adidas ZX 10.000C ‘schokohase.’ We beginnen pasen iets eerder dit jaar! Deze sneaker is namelijk, zoals de naam al zegt, geïnspireerd op een chocolade haas. We gaan deze release rond de paasdagen zien. Lees verder over deze nieuwe colorway van de adidas ZX 10.000 C!

Al een tijdje genieten we van nieuwe releases uit de A-ZX lijn van adidas. Dit zijn in totaal 26 unieke drops, die allemaal voor een letter uit het alfabet staan. We hebben al heel wat letters voorbij zien komen. Zo had de A-ZX lijn ook een samenwerking met Meissen, voor de letter M. Dit keer is de letter S aan de beurt en is de sneaker geïnspireerd op een ‘Schokohase,’ het Duitse woord voor Chocolade haas.

adidas ZX 10.000C ‘Schokohase’

De sneaker heeft, je raad het al, de bruine kleur van chocola gekregen. Het bovenwerk is gemaakt van suede en is volledig bruin gekleurd. Op de toebox en zijkanten van de sneaker zien we de kleur bruin op een mesh materiaal. Ook de iconische ‘Three-stripes’ hebben de bruine chocolade kleur gekregen. Ook de details zoals stiksels, veters en de heel-support zijn in deze kleur. Op de hiel staat een chocolade paashaas gedrukt in het suede. Als laatste heeft de sneaker een witte zool, met licht bruine accenten. De adidas ZX 10.000C ‘Schokohase’ wordt helemaal afgemaakt met een zilver folie schoenendoos! Bekijk fotos van deze heerlijke sneaker onder aan dit blog.

Een exacte datum hebben we helaas nog niet. We verwachten de sneaker rond de paas dagen. Alle aankomende sneaker releases zijn te vinden in onze releasekalender. Voor meer informatie over de sneakers lees je onze blogs. Extra sneaker content vind je op onze Sneakerjagers Instagram.

adidas ZX 10.000 C 'Schokohase'

GX7576 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
adidas ZX 10000c Schokohase
adidas ZX 10000c Schokohase