Skip to content
Newsfeed

adidas zet iconische Originals sneakers in de schijnwerpers in nieuwe campagne

18 september 2023 15:00
adidas zet iconische Originals sneakers in de schijnwerpers in nieuwe campagne

Al meer dan 50 jaar heeft het iconische Trefoil-logo van adidas Originals een opmerkelijke reis afgelegd, van sportvelden tot culturele bewegingen. In 2023 begint het merk een nieuw tijdperk en brengt het een eerbetoon aan degenen die hebben bijgedragen aan de iconische status van het Trefoil-logo.

Het eerste deel van de campagne ‘We Gave the World an Original. You Gave Us a Thousand Back‘ bestaat uit een reeks van drie video’s, vernoemd naar de iconische schoenen: Superstar, Gazelle en de Samba. Elke video heeft zijn eigen unieke verhaal. De films zijn gemaakt door getalenteerde regisseurs en belichten de reis van deze sneakers, van hun oorspronkelijke sportieve toepassingen tot hun impact op muziek, mode en lifestyle.

Naast deze drie films zijn er ook foto’s geschoten door Chadwick Tyler waarbij partners, medewerkers en vrienden in beeld komen, die allemaal hebben bijgedragen aan het wereldwijde verhaal van het Trefoil-logo. We zien mensen als Zinedine Zidane, Jenna Ortega, Pusha T, Anitta, Hoyeon Jung, David Beckham, Jennie en Stormzy.

De nieuwste wereldwijde campagne van adidas Originals viert erfgoed, creativiteit en blijvende invloed op een inspirerende manier waarbij verleden, heden en toekomst samenkomen. Bekijk de drie video’s hieronder!