Skip to content
Upcoming

adidas zal de ZX 5000 in een National Park colorway droppen

15 augustus 2020 10:37
adidas zal de ZX 5000 in een National Park colorway droppen

adidas brengt wel vaker te gekke colorways uit op het ZX5000 model, dit is nu weer het geval want de ZX 5000 komt in een National Park colorway. Deze bijzondere sneaker zal deze maand nog verschijnen bij adidas. Lees snel verder voor meer informatie over dit paartje! 

National Park Foundation x adidas ZX 5000 A-ZX Series “Joshua Tree” | FY5167

Het Joshua Tree National Park is een natuurpark in de US. Het park ligt in de staat Californië. In dit naturpark zijn verscchillende wandelpaden maar ook verschillende soorten landschappen. Het meest prachtige aan dit park is misschien wel de zonsopgang, en dat is precies waar adidas meegewerkt heeft op de ZX 5000.

Het gekleurde bovenwerk is geïnspireerd op de zonsopgang die te zien is in Joshua Tree National Park. Naast dat er veel verschillende kleuren op het bovenwerk te zien zijn, zijn er ook veel materialen gebruikt. De basis van de upper bestaat uit een paarse kleur, dit is afgewerkt met roze en oranje tinten. Enkele details op de sneaker zijn zwart gebleven, zoals de lining en de outsole. Op de tong van de sneaker is Joshua Tree National Park te zien met een afbeelding hiervan. De lusjes op de hiel van de sneaker verwijzen naar de organisatie van het natuurpark, zij houden onder meer het park bij.

Dit geweldige paartje zal al sneller releasen dan je denkt! Op 21 augustus is het zover, dan kan je de adidas ZX 5000 National Park bemachitgen via adidas. Er zal een prijskaartje van €120,- aanhangen. Tot dat de sneaker gereleased wordt, kan je ‘m hieronder checken. Neem een kijkje in de releasekalender voor alle andere releases die voor ons klaar staan. 

National Park Foundation x adidas ZX 5000 'Joshua Tree'

FY5167 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas