Skip to content
Upcoming

adidas Yung-1 ‘Lucky Cloud’ draagt Chinees borduurwerk

2 augustus 2019 10:36
adidas Yung-1 ‘Lucky Cloud’ draagt Chinees borduurwerk

De adidas Yung-1 krijgt er een nieuwe, opvallende colorway bij. Dit keer heeft adidas zich laten inspireren door de gelukswolk, het Chinese symbool voor het omarmen van geluk, vrede en balans. Dit zien we terugkomen op de adidas Yung-1 ‘Lucky Cloud’ in de vorm van Chinees borduurwerk.

De details

De adidas Yung-1 ‘Lucky Cloud’ is voorzien van verschillende lichte kleuren met daarop een aantal opvallende details. Met deze details bedoelen we natuurlijk het Chinese borduurwerk op de upper. Maar de kleuren die hierin voorkomen zien we ook terug op de outsole, de sockliner en uiteraard de 3 strepen. Het patroon beschikt namelijk over een hard blauwe kleur, samen met rood en licht roze. Vooral de blauwe kleur op de sockliner springt er direct uit. Deze kleur verschijnt ook op het adidas Trefoil logo op de tong. Deze interessante kleurencombinatie zorgt ervoor dat de sneaker zeker de aandacht zal trekken!

Op dit moment is de adidas Yung-1 ‘Lucky Cloud’ al verkrijgbaar voor een prijs van €140,-. Benieuwd waar jij deze kan bemachtigen? Check dan hieronder de storelist.


adidas Yung-1

EE7087 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
caliroots.com Yung-1 Lucky Cloud  adidas Originals EE7087  555552
caliroots.com Yung-1 Lucky Cloud  adidas Originals EE7087  555552