Skip to content
Upcoming

adidas Yung 1 ‘Collegiate Navy’ & ‘Hi-Res Orange’ | Release info

13 juni 2018 12:00
adidas Yung 1 ‘Collegiate Navy’ & ‘Hi-Res Orange’ | Release info

Er gaan veel geruchten en speculaties rondom de retro-geïnspireerde adidas Yung 1 sinds het silhouet voor het eerst werd onthuld. Er werd gedacht dat het een onderdeel was van de Adidas x Dragon Ball Z-collectie  maar dat is nooit bevestigd door adidas zelf. Maar naarmate de release steeds dichterbij komt, verschijnt er steeds meer nieuws over de schoen en over nieuwe colorways. En nu is er dan eindelijk een officiële releasedatum voor twee colorways van dit model!

Een van de nieuwe colorways is Chalk White/Core Black/Collegiate Navy. Die heeft een bovenwerk bestaande uit rood, wit en blauw. Qua materiaal wordt er gebruik gemaakt van nubuck, mesh en suede. De middenzool bestaat uit twee kleuren: Sail en Tan. De buitenzool van de schoen bevat een zwart / rood kleurvlak.

De andere van de twee is de ‘Hi-Res Orange’. Deze is een stuk opvallender en was een van de eerste Yung 1’s waarvan beelden waren verschenen. Deze werd ook wel de Son Goku genoemd vanwege de kleuren. De colorway lijkt gebasseerd te zijn op de kleding die Son Goku, de hoofdkarakter uit Dragon Ball Z, draagt in de serie. Adidas heeft zelf niet bevestigd of dit ook echt de inspiratie was voor de schoen, dus dat is niet zeker. De opvallende sneaker heeft een fel oranje upper met donkerblauwe en knalgele details.

Zie hieronder foto’s en de shoplinkjes van beide schoenen. Beide colorways zullen donderdag 21 juni 2018 10:00 releasen bij adidas.


adidas Yung-1 ‘Hi-Res Orange’

Releasedatum: donderdag 21 juni 2018 10:00
Prijs: €120,-
Colorway: Hi-Res Orange/Hi-Res Orange-Shock Yellow
Stylecode: B37613
Shoplink: Klik hier >>


adidas Yung-1 ‘Collegiate Navy’

Releasedatum: donderdag 21 juni 2018 10:00
Prijs: €120,-
Colorway: Chalk White/Core Black/Collegiate Navy
Stylecode: B37615
Shoplink: Klik hier >>