Skip to content
Upcoming

Deze geliefde adidas Yung-1 is nu verkrijgbaar voor een voordelig prijsje

30 april 2020 11:00
Deze geliefde adidas Yung-1 is nu verkrijgbaar voor een voordelig prijsje

Het Yung-1 model van adidas is een zeer geliefd model en ook deze colorway is echt een topper. Ben jij nog op zoek naar een nieuw paartje sneakers? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want deze adidas Yung-1 ‘Cloud White’ is nu flink afgeprijsd!

De populaire sneaker van adidas is een hardloopschoen die is geïnspireerd op de retro hardloopstijlen uit de late jaren ’90. Het model zorgt ervoor dat mensen nog eens extra omkijken door het prachtige design van verschillende gelaagde materialen en de opvallende kleuren.

Zo is het materiaal mesh en suède terug te vinden op het bovenwerk en zijn er meerdere opvallende kleuren verwerkt, zodat de sneaker extra veel aandacht trekt. Het model op zichzelf trekt ook al behoorlijk wat aandacht dankzij de chunky look.

De adidas Yung-1 ‘Cloud White’ is nu flink afgeprijsd, want normaal gesproken betaal je €120,- voor de sneaker, maar hij is nu verkrijgbaar voor 50% van de prijs. Ook krijg je boven de 50% korting nog eens 25% EXTRA korting. Om gebruik te maken van de 25% extra korting moet je tijdens het afrekenen de kortingscode: SHOP25 invoeren.

Check en shop de sneaker hieronder en vergeet niet om de komende dagen goed onze ‘Happy Sneaker Days’ pagina in de gaten te houden, zodat jij up-to-date blijft van alle deals & steals.


adidas Yung-1 ‘Cloud White’ | EE5318

Prijs: €119,99 €44,99
Kortingscode: SHOP25
>> Shop de sneaker hier <<

adidas Yung-1
adidas Yung-1
adidas Yung-1