Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy BOOST 700 ‘Sun’ dropt deze maand

5 januari 2021 20:06
De adidas Yeezy BOOST 700 ‘Sun’ dropt deze maand

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat adidas Yeezy een nieuwe colorway heeft klaarstaan op het Yeezy BOOST 700 model. We hebben het hier misschien wel over de meest opvallende en meest kleurrijke colorway die we tot dusver hebben gezien op het silhouet. De colorway op de adidas Yeezy BOOST 700 heeft de naam ‘Sun’ gekregen. Wat het allemaal nog mooier maakt, is het feit dat de sneaker in januari verwacht wordt.

In het afgelopen jaar heeft Kanye West maar weinig colorways gereleased op het Yeezy BOOST 700 model. Wel hebben we in de laatste maanden van 2020 enkele colorways mogen ontvangen van de 700 V3. De sneaker verscheen in ‘Azareth’, ‘Alvah’ en in ‘Safflower’ colorways. Ook hebben we enkele colorways voorbij zien komen op het MNVN model van Yeezy. Nu is het na een lange periode weer tijd voor het OG 700 model om naar voren te komen in een opvallend jasje.

adidas Yeezy BOOST 700 ‘Sun’

In tegenstelling tot vele colorways is deze aankomende colorway in een wat kleurrijker jasje gehezen. Het silhouet beschikt over contrasterende kleuren. Zo is de basis opgezet van mesh in een gele kleur. Hierop zijn enkele overlays te vinden in de kleuren geel, zwart en turquoise. Deze overlays zijn verwerkt in verschillende materialen, zoals nubuck, mesh en leer. De veters hebben een simpele witte kleur gekregen. Onder het bovenwerk loopt een midsole die is samengesteld uit een felle neon oranje kleur en zwart. De zwarte kleur loopt over in de rubberen outsole die de sneaker helemaal afmaakt.

Normaal gesproken betaal je €300,- voor een nieuw paartje Yeezy BOOST 700s, maar de prijs wordt volgens geruchten verlaagd. De adidas Yeezy BOOST 700 ‘Sun’ zal vanaf nu nog maar €240,- kosten. Ook is er een mogelijke releasedatum bekend gemaakt, namelijk 23 januari. Helaas is er nog niet officieel bevestigd. Houd tot die Sneakerjagers in de gaten voor al het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


adidas Yeezy BOOST 700 Sun