Upcoming

De adidas Yeezy BOOST 700 ‘Bright Blue’ dropt volgende week

14 april 2021 15:00
De adidas Yeezy BOOST 700 ‘Bright Blue’ dropt volgende week

Ja, dat lees je goed. Aan het einde van volgende week staat er een nieuwe adidas Yeezy release op ons te wachten. Ditmaal is het adidas Yeezy BOOST 700 silhouet aan de beurt en deze krijgt een kleurrijke make-over. Het Yeezy BOOST 700 model verschijnt namelijk in een ‘Bright Blue’ colorway.

Zoals je waarschijnlijk zelf ook al hebt gemerkt is het de laatste tijd vrij rustig als het aankomt op nieuwe adidas Yeezy releases. Al helemaal als we naar Yeezy BOOST 700 releases gaan kijken. Een maand geleden dropte de gewilde ‘Cream’ colorway en verder zagen we nog enkele colorways releasen op de V3 versie van het silhouet.

In 2017 bracht adidas in samenwerking met Kanye de Yeezy BOOST 700 voor het eerst op de markt. De sneaker debuteerde in de ‘Wave Runner’ colorway. Allereerst was niet iedereen fan van het silhouet. Normaal gesproken is elke Yeezy release uitverkocht binnen enkele minuten, maar dit was niet het geval. Niet iedereen was namelijk fan van het chunky ‘dad’ sneaker idee. Langzamerhand, toen mensen het model on-feet te zien kregen en zelf een paartje in handen hadden begonnen de meningen te veranderen. Tegenwoordig is elke Yeezy BOOST 700 release snel uitverkocht.

adidas Yeezy BOOST 700 ‘Wave Runner’ | B75571

adidas Yeezy BOOST 700 ‘Bright Blue’ | GZ0541

Het chunky silhouet heeft met de ‘Bright Blue’ colorway wel een echte eye catcher te pakken. De sneaker is namelijk opgemaakt uit een gewaagde kleurcombinatie. Zo bestaat het bovenwerk voornamelijk uit een felle blauwe kleur. Dit bovenwerk is daarnaast ook nog eens opgemaakt uit meerdere materialen, zoals leer, mesh en suède. Verder zijn er enkele overlays te vinden op het bovenwerk in de kleuren groen en zwart die wat contrast toevoegen aan de sneaker. Wat toch wel het meeste de aandacht trekt, naast het blauwe bovenwerk, is de de midsole die een feloranje kleur heeft gekregen. Dit is gewaagd, want niet iedereen durft een blauw/oranje kleurcombinatie te rocken, maar wij vinden dat Kanye dit goed voor elkaar heeft gekregen. In de oranje zool zitten enkele zwarte details en onder de midsole loopt een zwarte outsole die de sneaker helemaal afmaakt.

Volgende week zaterdag, 24 april 2021, komt de adidas Yeezy BOOST 700 ‘Bright Blue’ uit via adidas om 08:00 uur. Aan de sneaker zal een prijskaartje komen te hangen van €240,-. Aarzel niet te lang, want wij verwachten dat deze colorway binnen enkele minuten zal zijn uitverkocht. Voor meer informatie check je onze Releasekalender en vergeet niet om onze Sneakerjagers App te downloaden! Scroll naar beneden om foto’s te checken van de sneaker.


adidas Yeezy Boost 700 'Bright Blue'

GZ0541 · Prijs vanaf €270,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy BOOST 700 'Bright Blue'
adidas Yeezy BOOST 700 'Bright Blue'

The Turnover