Skip to content
Upcoming

Bevestigd: adidas Yeezy Boost 350V2 ‘Linen’

10 april 2020 18:44
Bevestigd: adidas Yeezy Boost 350V2 ‘Linen’

Waar Kanye laatst gespot werd op nieuwe gele Yeezys wordt er achter de schermen nog steeds hard gewerkt om nieuwe 350V2 colorways de markt op te gooien. Bijna maandelijks dropt adidas een nieuwe colorway en dit keer is het de ‘Linen’ colorway. We hebben zojuist officiële foto’s van deze release ontvangen dus het is officieel, hij komt eraan!

De adidas Yeezy Boost 350V2 ‘Linen’ is gemaakt van de materialen die we gewend zijn. Het bovenwerk is gemaakt van het primeknit materiaal, waardoor de sneaker perfect aansluit op de voet. Naast dit materiaal is de sneaker ook nog eens gemaakt van één geheel, dus geen irritante naden!

adidas Yeezy Boost 350V2 ‘Linen’ | FY5158

De colorway van deze adidas Yeezy Boost 350V2 ‘Linen’ bestaat uit pastelgeel in combinatie met grijs. We merken dat de colorways van de Yeezy 350V2s redelijk dicht bij elkaar liggen maar deze variant is toch wat zomerser dan wat we gewend zijn. De bekende stripe is in dit geval grijs gemaakt, net zoals de lining. Deze twee kleuren contrasteren elkaar perfect en geeft de sneaker een chille sfeer.

Waar deze adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Linen’ gaat droppen is nog niet helemaal duidelijk. Sommige mensen zeggen dat het, gezien de colorway, een Asia exclusive gaat worden. Wat we wel weten is dat hij uit zal komen op 18 april 2020. Waar hij gaat droppen is dus nog niet duidelijk dus houdt in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor updates over deze release. 

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Linen'

FY5158 · Prijs vanaf €187,-

Naar alle aanbieders
Linen
Linen
Linen