Skip to content
Upcoming

Debuteert de adidas Yeezy BOOST 350 V3 in maart?

14 februari 2021 10:00
Debuteert de adidas Yeezy BOOST 350 V3 in maart?

Hoewel we normaal gesproken vrijwel elke week colorways zagen voorbij komen op verschillende Yeezy modellen is 2021 rustig van start gegaan voor adidas Yeezy. Er doken enkele colorways op, maar we zagen tot dusver nog maar één adidas Yeezy BOOST 700 releasen. Wel ziet het ernaar uit dat we binnenkort de V3 versie kunnen verwachten van de adidas Yeezy BOOST 350! Volgens geruchten debuteert het nieuwe silhouet in een ‘Covellite’ colorway.

In eerste instantie verwachtte iedereen dat het Yeezy 380 de derde versie was van het Yeezy BOOST 350 silhouet, maar dit was niet het geval. Het heeft redelijk lang geduurd voordat het silhouet überhaupt kwam, want de eerste geruchten doken in juni 2020 al op. Het silhouet zou in de herfst van 2020 releasen, maar door onbekende redenen gebeurde dit niet.

Het 350 model van adidas Yeezy gaat al enige tijd mee in de sneaker scene. De eerste sneaker dook op tijdens de Yeezy modeshow in februari 2015. Vervolgens zagen we de eerste colorway, Turtle Dove, releasen in de zomer van 2015. Een jaar later zagen we al het succesvolle V2 silhouet opduiken en dit model gaat ondertussen het langste mee van alle Yeezy modellen. De sneaker is in de loop van de jaren verschenen in ongelofelijk veel colorways.

adidas Yeezy BOOST 350 V3 ‘Covellite’

Helaas zijn er nog geen beelden naar buiten gekomen van het silhouet of van de eerste ‘Covellite’ colorway. Wel gaan er geruchten rond dat we de colorway op 15 maart kunnen verwachten. Een retailer heeft deze informatie namelijk op de website staan, echter is de colorway momenteel gemarkeerd als ‘Yeezy 350 V2 Cream ‘Covellite’. Het kan een simpele typfout zijn of het betekent dat het mineraal, covellien, meer dan één colorway heeft geïnspireerd.

Al met al is het zeker nieuws dat in de gaten moet worden gehouden. Zodra er foto’s naar buiten komen zullen wij jullie zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Houd vooral goed Sneakerjagers in de gaten, zodat jij geen enkel nieuwtje meer mist!


Yeezy BOOST 350 V3