Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’ heeft eindelijk een releasedatum gekregen

24 februari 2020 16:45
De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’ heeft eindelijk een releasedatum gekregen

De ‘Desert Sage’ colorway is een colorway op de Yeezy BOOST 350 V2 waar we al enige tijd naar uit kijken en er is eindelijk een releasedatum bekend gemaakt. Op zaterdag 14 maart 2020 zal de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’ droppen.

Normaal gesproken is een Reflective colorway aangekleed met reflecterende veters en een bovenwerk dat volledig reflecteert. Dit keer heeft Kanye het iets anders aangepakt. Normaal gesproken beschikt de adidas Yeezy BOOST 350 V2 over een streep op het bovenwerk die gedeeltelijk transparant is. Dit keer heeft Kanye gekozen voor een reflecterende streep.

Als we naar de rest van de sneaker kijken zal het al snel opvallen dat het bovenwerk van Primeknit materiaal is gemaakt. Deze upper is verwerkt in een groene kleur genaamd ‘Desert Sage’. Om de sneaker af te maken hebben ze gekozen voor een oranje sockliner. Zo wordt er toch nog wat extra contrast toegevoegd aan de sneaker.

Zoals we in de intro al zeiden zal de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Desert Sage‘ droppen op zaterdag 14 maart 2020. Je zal de sneaker niet alleen in volwassen maten kunnen scoren, maar ook voor de kleine hypebeasts! Houd onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van alle komende sneaker releases. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker.


adidas Yeezy Boost 350 V2 'Desert Sage'

FX9035 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders
Desert Sage
Desert Sage
Images by adidas