Skip to content
Upcoming

Nieuwe foto’s zijn opgedoken van de Yeezy BOOST 350 V2 ‘Cloud White’

12 juli 2019 16:48
Nieuwe foto’s zijn opgedoken van de Yeezy BOOST 350 V2 ‘Cloud White’

Eerder deze maand schreven wij een blog over de geruchten dat er in september 2 nieuwe colorways zullen uitkomen van de adidas Yeezy BOOST 350 V2. Namelijk een ‘Cloud White’ en een ‘Citrin’ colorway. Nu hebben wij dankzij @hanzuying een closer look gekregen van de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Cloud White’. Wij verwachten dat de colorway in de herfst uitkomt.

Eerder kwamen er ook al foto’s naar buiten van de ‘Cloud White’ colorway, alleen kan je nu pas echt goed de kleuren zien. De Primeknit upper beschikt over 2 verschillende kleuren. Het onderste gedeelte van de upper beschikt over een lichtblauwe kleur. Vervolgens loopt de kenmerkende transparante beige streep over de gehele upper. De bovenkant beschikt over een licht groen/blauwe kleur. Net als de transparante streep bevat de full lenght BOOST zool over een beige kleur.

Dankzij het Instagram account @hanzuying zijn nu ‘gelekte’ shots van de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Cloud White’ naar buiten gekomen. Er is nog geen officiële releasedatum bekend van de nieuwe colorway, maar wij verwachten dat hij in de herfst uitkomt. Bekijk hieronder de foto’s van de nieuwe ‘Cloud White’ colorway. Check ook onze Releasekalender om up-to-date te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Yeezy BOOST 350 V2 'Cloud White'
Yeezy BOOST 350 V2 'Cloud White'
Yeezy BOOST 350 V2 'Cloud White'
Images by @hanzuying