Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe colorways voor de Yeezy Boost 350 V2

4 juli 2019 14:47
Twee nieuwe colorways voor de Yeezy Boost 350 V2

Het lijkt er inderdaad op dat Kanye West wilt dat iedereen een paar yeezys zou kunnen hebben. Als je dacht dat het klaar was met nieuwe colorways voor de Yeezy Boost 350 V2 had je het mis. Twee nieuwe colorways zijn boven gedoken voor 350 V2. De twee nieuwe colorways die uit gaan komen zijn de ‘Cloud White’ en ‘Citrin’.

De meest opvallende colorway van de twee is de ‘Cloud White’. De primeknit upper hiervan heeft een kleuren combinatie van licht blauw en licht grijs. De half doorzichtige streep is beige gekleurd en gaat goed samen met de beige BOOST midsole.

De ‘Citrin’ colorway is ook een vrij bijzondere colorway. Op het primeknit bovenwerk is te zien dat er gebruik is gemaakt van twee kleuren. De bovenkant lijkt op de ‘Antlia’ colorway te lijken en de onderkant van de upper heeft een licht grijs/roze kleur. De half doorzichtige streep heeft dezelfde kleur als de onderkant van het bovenwerk. Onder de upper zit weer een full lenght BOOST midsole en roze outsole.

Volgens YEEZY MAFIA komen deze twee colorways voor de adidas Yeezy Boost 350 V2 in september uit. Check hieronder de afbeeldingen en houd de releasekalender in de gaten.


Yeezy Boost 350 V2
Yeezy Boost 350 V2