Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy 700 V3 verschijnt in een winterse ‘Clay Brown’ colorway

17 december 2020 16:36
De adidas Yeezy 700 V3 verschijnt in een winterse ‘Clay Brown’ colorway

Het adidas Yeezy 700 model is momenteel onderverdeeld in vier verschillende versies, de V1, V2, V3 en de MNVN. De Yeezy 700 V3 versie verschijnt aankomende maandag, 21 december 2020, in een ‘Clay Brown’ colorway.

We hebben al enkele colorways zien verschijnen op het model, zoals de ‘Azael’ en de ‘Alvah’ colorways. In eerste instantie moesten mensen wennen aan het model en was hij niet zo populair. Het duurde niet al te lang voordat het model de erkenning kreeg die hij verdiende. De aanstaande ‘Clay Brown’ colorway is alweer de vijfde colorway die wordt toegevoegd aan de collectie.

Na maandenlange geruchten was het in december 2019 eindelijk zo ver. De eerste adidas Yeezy 700 V3 dropte in een ‘Azael’ colorway. Misschien kan je je ook nog wel herinneren dat Kanye West een paartje gaf aan DJ Khaled midden op het vliegveld. Ondertussen zijn we alweer een jaar verder en zien we opnieuw het model releasen, echter in een donkerdere colorway. Begin oktober doken de eerste geruchten op over deze ‘Clay Brown’ colorway. Kanye deelde namelijk op social media enkele foto’s waarop ook deze colorway te zien was.

adidas Yeezy 700 V3 ‘Clay Brown’

Als we kijken naar het bovenwerk zullen we het erover eens zijn dat deze perfect is voor de komende wintermaanden. De zwarte mesh basis wordt opengebroken door ‘Clay Brown’ strepen die de contouren van de sneaker volgen. Natuurlijk is deze colorway anders dan zijn voorgangers, maar hij beschikt natuurlijk wel over dezelfde elementen. Zo loopt er over het gehele bovenwerk een zwart getinte TPU kooi. Wat is TPU? TPU staat voor Thermoplastic polyuretherane. Dit behoort tot een bepaalde klasse van polyurekunststoffen. Enkele eigenschappen zijn de elasticiteit en de bestendigheid tegen slijtage. Als tong is er gekozen voor een zwarte sokvoering tot aan de voorvoet. Hier zijn enkele 3M reflecterende details en een rubberen neus terug te vinden. Om de sneaker af te maken is de zool afgewerkt in een zwarte kleur. Ook beschikt de V3 versie van het Yeezy 700 model niet over de BOOST technologie. Een rubberen outsole maakt het design helemaal af.

Zoals we al zeiden ziet de adidas Yeezy 700 V3 ‘Clay Brown’ aankomende maandag, 21 december 2020, een officiële release via adidas. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €200,-. Wil je meer te weten komen over deze sneaker? Check dan onze releasekalender. Scroll naar beneden voor officiële foto’s van de sneaker.


adidas Yeezy 700 V3 'Clay Brown'

GY0189 · Prijs vanaf €148,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy 700 V3 Clay Brown
adidas Yeezy 700 V3 Clay Brown
adidas Yeezy 700 V3 Clay Brown

Images by: adidas