Skip to content
Upcoming

adidas Yeezy 500 ‘Utility Black’ release info 7 juli

3 juli 2018 11:48
adidas Yeezy 500 ‘Utility Black’ release info 7 juli

Na de twee releases van de Yeezy 500 volgt 7 juli de volgende release. De Yeezy 500 ‘Utility Black’ is de derde colorway van dit model.

De adidas Yeezy 500 is een uitgesproke en chunky sneaker die volledig in de huidige ‘dad-shoe’ trend past. De sneaker bestaat uit een combinatie van suede, mesh en leer. Het meest opvallende aan de sneaker is toch wel de zool. De zool loopt hoog op de schoen en er is gebruik gemaakt van adiPRENE in de zool. Dit zorgt voor optimaal loopcomfort.

Gezien de populariteit van de Yeezy’s word het een lastige klus om ze even snel te scoren. Vandaar dat wij release info en verkooppunten bij elkaar hebben gezocht om het overzichtelijk te houden. De meeste shops werken met een raffle. Na dat de inschrijving dicht is zullen shop willekeurig gelukkige mensen loten die de schoenen mogen kopen. Check hieronder snel de foto’s en alle nodige release info.

Shops:

Buiten deze shop zullen er in Nederlands nog een aantal winkels zijn waar ze verkocht worden. Je kan een poging wagen bij: Patta, Solebox, adidas (Amsterdam), Maha, Hombre, Baskets, Four, Concrete, Woei, Anah46, Labels en Calico Jack.


adidas Yeezy 500 ‘Utility Black’

Prijs:  €200,-
Releasedatum: 3 juli 2018
Colorway: Utility Black/Utility Black/Utility Black
Stylecode: F36640