Skip to content
Upcoming

adidas X Ninja dropt deze week 4 sneakers

12 oktober 2020 20:21
adidas X Ninja dropt deze week 4 sneakers

adidas en Youtuber Ninja gaan opnieuw een samenwerking aan. Samen brengen ze in totaal maar liefst vier sneakers uit en deze kleurrijke sneakers zijn op woensdag 14 oktober verkrijgbaar. Dit keer hebben ze voor de samenwerking de adidas ZX Torsion en de Nite Jogger gebruikt. Alle vier de sneakers droppen in zowel volwassen- als kindermaten.

Tyler Blevins, beter bekend als Ninja, is een professionele Amerikaanse gamer. Hij streamt zijn games online en heeft daarmee 14,7 miljoen volgers behaald. De gamer is al eerder een samenwerking aangegaan met adidas. Toen betrof het een adidas Superstar en een Nite Jogger. De sneakers vielen blijkbaar goed in de smaak, want de samenwerking krijgt dus een vervolg!

Ninja x adidas Nite Jogger

Dit keer brengen ze samen 2 colorways van de Nite Jogger en 2 colorways van de ZX Torsion uit. De eerste Nite Jogger colorway heeft een opvallende oranje met blauwe en gele details. Toch past alles bij elkaar, de witte midsole maakt de sneaker weer rustig. Deze colorway doet ons trouwens meteen denken aan de DRAGON BALL Z X ADIDAS ZX500 colorway. De tweede Nite Jogger colorway van de collab is minder kleurrijk. Hier zien we een zwart bovenwerk met roze details op een zwarte midsole met blauw en roze details op de zool.

Ninja X adidas Nite Jogger 'Black'

Q47198 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
adidas x Ninja  Nite Jogger

Ninja X adidas Nite Jogger 'Black'

Q47198 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
adidas x Ninja Nite Jogger

Ninja x adidas ZX Torsion

Op de ZX Torsion zien we bij de eerste colorway een zwarte basis van mesh. De suede overlays zijn tevens zwart en diep paars op de toebox. De 3-stripes branding details op de zijkant zijn wit wat zorgt voor extra contrast. De midsole is creme van kleur wat zorgt voor een vintage look. Bij de tweede colorway zien we verschillende grijze overlays op de grijze mesh basis. Om de sneaker te accentueren zijn er details blauw gekleurd. Verder zijn er nog rode hits te vinden op de mid en out-zool Op de sneakers staat Time-In geschreven, wat refereert naar Ninja.

Ninja X adidas Nite Jogger 'Glory Purple'

FW9831 · Prijs vanaf €38,-

Naar alle aanbieders
adidas x Ninja ZX Torsion

Ninja X adidas ZX Torsion 'Grey'

FW5957 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders
adidas x Ninja ZX Torsion

Release

Het Ninja x adidas Originals pack zal vanaf woensdag 14 oktober verkrijgbaar zijn in zowel volwassen- als kindermaten. De adidas x Ninja kids paartjes droppen via adidas.nl! Voor meer info check je de Sneakerjagers releasekalender.