Skip to content
Newsfeed

adidas x Les Mills blaast fitnesswereld de toekomst in

19 februari 2023 12:28
adidas x Les Mills blaast fitnesswereld de toekomst in

Fans van fitness en online fitness klassen opgelet. Er is een nieuwe samenwerking uitgekomen waar je verstelt van zal staan. De twee powerhouses, adidas en Les Mill hebben namelijk een nieuwe samenwerking aangekondigd. De adidas x Les Mills samenwerking heeft de potentie om de wereld van groeps en onlinefitness volledig op zijn kop te kunnen zetten. De collab is verkrijgbaar sinds 8 februari op de website van adidas.

Geschiedenis van Les Mills

Les Mills is een bedrijf met een erg rijke geschiedenis, het begon allemaal in 1968 bij een vier-malig Olympian genaamd Les Mills. Na zijn legendarische carrière als atleet is de gepensioneerde sporter begonnen met het opzetten van een sportschool in Auckland, New Zeeland. Deze kleine sportschool was toentertijd een simpele operatie met een kleine community van sporters.

Het was begin jaren 80 dat Les’s zoon Phillip terugkwam van een UCLA scholarship. Tijdens zijn studie zag Phillip wat voor potentie er zat in het creëren van groepslessen met moderne muziek. Hij sprong terug het familiebedrijf in een besloot dan ook om aerobic groepslessen met muziek te introduceren aan de community. Als snel groeide de aandacht voor de sportschool en begonnen er rijen te ontstaan buiten het gebouw voor de groepslessen.

Phillip en zijn vrouw Jackie, een dokter en een voormalig gymnast, hebben jaren van hun leven toegewijd aan het ontwikkelen van trainingsprogramma’s. Hun grote doorbraak kwam door het toevoegen van gewichten en hiermee was BODYPUMP geboren.

Les Mills 2023

Nu, in 2023 zijn we 30 jaar verder en is Les Mills een van de grootste fitnessprogramma’s ter wereld met meer dan 20.000 sportscholen die hun programma aanbieden. Je kan dus wel zeggen dat Les Mills zich heeft weten te vestigen als een van de grote namen in de fitnessindustrie. Het is dan ook geen grote verassing dat een sportmerk als adidas met ze wilt samenwerken.

adidas x Les Mills

De adidas x Les Mills samenwerking betekend een nieuw tijdperk voor fitness waar innovatieve technologieën worden gecombineerd met live fitness content. Hierdoor wordt de manier waarop de adidas-gemeenschap workouts kan ervaren veranderd en kan een nieuwe generatie fitnessfans worden geïnspireerd.

Zowel adidas als Les Mills zijn toegewijd aan het brengen van sporten naar de hele wereld en met deze samenwerking is dat dan ook een stap in de juiste richting. Het partnerschap zal exclusieve benefits aanbieden aan de leden van de adiClub.

Deze adidas x Les Mills samenwerking komt ook volledig gepaard met een sportcollectie die te verkrijgen is op de website van adidas zelf. De collectie zal bestaan uit sport T-shirts, sportbeha’s, sportbroeken, een sneaker en apparatuur voor tijdens de fitness. Een unieke collectie voor een unieke samenwerking.

Wat vind jij van deze samenwerking tussen Les Mills en adidas? Laat het ons weten via Instagram! Kijk hieronder naar de video over het verhaal van Les Mills.

Les Mills