Skip to content
Where to Cop

Adidas x KITH ACE-16+ Ultra Boost

18 april 2017 11:09
Adidas x KITH ACE-16+ Ultra Boost

Hoe kunnen we Pasen beter afsluiten? Nou, met deze Adidas x KITH ACE-16+ Ultra Boost! Aan het einde van 2016 zagen we een hele lekkere collab tussen Adidas en de Amerikaanse sneakerboetiek KITH. Toen werd de eerste Ultra Boost mid uitgebracht met een kleurrijke/vrolijke colorway. Deze sneaker bloeide uit tot dé ultieme must-have sneaker.

In 2017 heeft het duo weer een heerlijke sneaker-release op de agenda staan, de Adidas x KITH ACE-16+ Ultra Boost. Ronnie Fieg, store-owner van KITH, maakt al jaren collabs met verschillende sneakermerken, zoals Asics en Adidas. Zijn designs staan bekend als een all-round design wat heel lekker te combineren valt met hedendaagse streetwear.

Wederom zien we dit feit ook weer terug in deze enorm sexy ACE-16+ Ultra Boost. De upper, die gemaakt is van één aan-elkaar-gewoven stuk primeknit, is voorzien van een subtiele “Vapour Pink” kleur met hierop de welbekende “Adidas 3 Stripes”. Verder zien we dat de midsole uiteraard gemaakt is van het populaire BOOST materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de drager voorzien wordt met een ultiem draagcomfort.

De Adidas x Kith ACE-16+ Ultra Boost zal 19 mei uitkomen in een extreem gelimiteerde oplage van minder dan 500 paar. De sneaker wordt exclusief via KITH verkocht.

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.