Skip to content
Upcoming

Hét complete overzicht van de adidas Yeezy 350V2 ‘Cinder’

19 maart 2020 16:48
Hét complete overzicht van de adidas Yeezy 350V2 ‘Cinder’

De adidas Yeezy 350V2 ‘Cinder’ komt eraan. Het model is door de afgelopen jaren heen talloze keren uitgekomen in verschillende earth colorways. Voor deze volgende release spelen adidas en Kanye echter in op een wat duistere look. Het model staat gepland voor 21 maart 2020 en is breed beschikbaar.

Speciaal voor jullie hebben wij een overzicht gemaakt van alle shops waar deze release beschikbaar zal zijn. Veel shops hebben ook een Raffle. Eerst nog wat details over de sneaker zelf:

De Details

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van het gebruikelijke primeknit materiaal en is dit keer gekleurd in een houtskool bruine kleur. De ronde veters en heel tab op de sneaker hebben dezelfde bruine kleur gekregen. De streep op de zijkant van de sneaker is gemaakt van zwart mesh, en geeft zowat contrast. Onder de upper zit een bruine full-lengt BOOST midsole die wordt vergezeld door een gum outsole. Nog een klein leuk detail is dat aan de onderkant van de sneaker een opvallende gele pod zit met daarin het woord “BOOST”. De ‘Cinder’ colorway komt ook nog in een exclusieve reflective versie, waar de mesh streep in het midden volledig is gemaakt van 3M materiaal.

Check ondertussen de Sneakerjagers Releasekalender voor het complete overzicht.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Cinder'

FY2903 · Prijs vanaf €224,-

Naar alle aanbieders
'Cinder'
'Cinder'
'Cinder'