Skip to content
Upcoming

adidas x Girls Are Awesome brengen 3 sneakers uit

8 februari 2021 16:43
adidas x Girls Are Awesome brengen 3 sneakers uit

Opnieuw slaat adidas zijn handen ineen met creatief collectief: Girls Are Awesome. Samen werken ze aan een sneaker collectie, met een wel erg opvallende look. De sneakers beschikken onder anderen over een dubbele zool. Ook zien we veel verschillende materialen. De twee brengen samen 3 paartjes uit. Een Girls Are Awesome x adidas Forum high- en lowtop en een Triple Platform Lo.

Girl Are Awesome (GAA) staan bekend om hun vintage looks. GAA is is erg creatief aan de gang gegaan met de sneakers en introduceren de chenille, streepprints en dubbelgelaagde branding op de adidas Forum. Ze kiezen er zelfs voor om het kenmerkende lock-down enkelbandje van het silhouet te detailleren. GAA en adidas hebben al meerdere samenwerkingen achter de rug.

Girls Are Awesome x adidas Triple Platform Low | GY2618

We beginnen met de sneaker, met een bijzondere look. De adidas Triple Platform Low heeft de GAA make-over gekregen en heeft meteen een vintage look. Op de voorkant van de sneaker zien we, dat er vooral gebruikt is gemaakt van leer in een creme en paarse kleur. Op de hiel loopt dit leer over in een zachte stof. Zoals de naam van de sneaker al zegt, heeft de sneaker een drie dubbele zool. De bovenste zool beschikt over een paars/wit gestreept patroon. De twee daaronder hebben een rustige witte tint gekregen. De outsole heeft een paarse kleur, wat matcht met het bovenwerk. Als laatste zien we het enkelbandje met het badstofje, waar ‘Girls Are Awesome’ op staat geborduurd. Dit staat ook drie-dubbel geborduurd in de zijkant van de sneaker, in de kleuren van deze colorway.

Girls Are Awesome X adidas Triple Platform Low

GY2618 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders
Girls Are Awesome x adidas Triple Platform Low | GY2618

Girls Are Awesome x adidas Forum High | GY2632

Op de GAA x adidas Forum High is gebruik gemaakt van dezelfde kleuren en materialen. Op het bovenwerk zien we dat de creme kleur overheerst en beschikt over leer. Rond de enkel is gebruik gemaakt van zwart en geel leer, terwijl we iets lagen, op de hiel paars zien. Op die hiel zien we ook weer het zachte stofje terug komen, net zoals op het enkelbandje. Het zwarte leer komt terug op de ‘Three-stripes. Ook op adidas Forum zien we het drie-dubbele Girls Are Awesome op de zijkant en éénmaal geborduurd op de enkel sluiting. Deze enkelband is te vervangen door de bijgevoegde andere engelbandjes!

Girls Are Awesome X adidas Forum High

GY2632 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders
Girls Are Awesome x adidas Forum High | GY2632

Girls Are Awesome x adidas Forum Low | GY2680

De Low top van de Girls Are Awesome x adidas is bijna helemaal hetzelfde als de high-top versie. Ook hier zien we dat het creme kleurige leer overneemt, terwijl we op die hiel de creme kleur grotendeels terug zien op de zachte stof. Op de hiel is zwart/paars gestreept patroon, wat de sneaker een stoere look geeft. De lip en voering beschikken over een mosterd gele kleur, op suede. Dit zien we ook terug op de Forum High. Ook bij deze sneakers is de enkel sluiting te verwisselen. Wat ook bij beide paartjes te zien is, is de rubbere gum outsole, wat de sneaker helemaal af maakt!

Girls Are Awesome X adidas Forum Low

GY2680 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Girls Are Awesome x adidas Forum Low | GY2680

Alle drie de paartjes droppen op 18 februari 2021 bij 43EINHALB en zijn verkrijgbaar vanaf 00:00 uur. Bekijk nog meer foto’s van de sneakers en zijn details onderaan dit blog. Houd ondertussen de releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een sneaker release!

Girls Are Awesome x adidas Triple Platform Low | GY2618

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date