Skip to content
Upcoming

adidas X Dragon Ball Z release info 21 september

13 september 2018 10:43
adidas X Dragon Ball Z release info 21 september

Sinds dat het bekend is dat adidas de samenwerking aan is gegaan met Dragon Ball Z wachten we al gespannen op de release. Maar na de adidas foto’s zijn er nu meerdere shops bekend die de sneakers gaan verkopen. En ook zijn er nu betere foto’s naar buiten gekomen!

In de Dragon Ball Z collectie zijn de bekendste personages vertaald naar sneakers. Zo zien we natuurlijk Goku maar wordt ook de draak Shenron gebruikt. De eerste twee sneakers die uit gaan komen zijn misschien wel de bekenste en personages uit de gehele Dragon Ball series, namelijk Goku en Frieza.

Goku is vertaald naar de adidas ZX500 RM. Het meest karakteristieke aan Goku, buiten zijn haar om, is zijn outfit. Deze legt dat ook de basis voor de sneaker. De oranje en blauwe kleuren zijn verspreidt over de gehele sneaker, maar de basis is oranje en blauw vinden we meer terug in de details. De details zijn de punten die deze sneaker juist zo tof maken. Of het gaat om de geraffelde drie strepen op de zijkant of het wolkje nimbus op de binnen voet, de sneaker is direct herkenbaar.

Het gevecht tussen Goku en zijn vijand Frieza heeft ongeveer 20 afleveringen geduurd! Dus Frieza is meer dan bekend geworden. De vijand van Goku is dan ook vertaald naar een Yung-1, door het futuristische uiterlijk van de sneaker pas deze perfect bij Frieza. De sneaker heeft dan ook de zelfde kleuren als frieza, namelijk wit en paars.

Wij kunnen nog uren door gaan over de sneakers en Dragon Ball Z, maar foto’s zeggen meer dan woorden. Check dan ook hier onder de toffe foto’s van onze vrienden van 43einhalb.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas X Dragon Ball Z – ZX500 RM ‘Son Goku’

Releasedatum: 21.09.2018
Prijs: €170,-
Colorway: Orange/Collegiate Royal/Hi-Res Red
Stylecode: D97046
Bekijk hier de storelist>>

adidas X Dragon Ball Z

adidas X Dragon Ball Z

adidas X Dragon Ball Z

Images by 43einhalb

adidas X Dragon Ball Z – Yung-1 ‘Frieza’

Releasedatum: 21.09.2018
Prijs: €180,-
Colorway: Running White/Purple/Clear Lilac
Stylecode: D97048
Bekijk hier de storelist>>

adidas X Dragon Ball Z

adidas X Dragon Ball Z

adidas X Dragon Ball Z

Images by 43einhalb