Skip to content
Upcoming

adidas x Beyoncé’s IVY PARK werken opnieuw samen

26 oktober 2020 20:12
adidas x Beyoncé’s IVY PARK werken opnieuw samen

adidas x IVY PARK gaan opnieuw een samenwerking aan. Al eerder zagen we een collectie van de twee, waarin sneakers en kleding centraal stonden. Het was een groot succes. Opnieuw werken de twee merken samen en wordt ons een nog grotere collectie beloofd.

IVY PARK is een merk opgericht door, niemand minder dan Beyoncé. De naam IVY PARK is gebaseerd op de naam van haar dochter, Blue Ivy en Parkwood Park in Houston, waar Beyoncé vaak haar work-out deed. Het is een sportieve kleding merk geworden en heeft al meerdere samenwerkingen achter de rug. Opnieuw zien we een collectie van adidas en IVY PARK.

adidas x IVY PARK

Waar is jouw park? Waar droom je over? Wat is jou motivatie? Dat is jou park. Dit is de slogan van deze nieuwe collectie. In een teaser video van de nieuwe collectie, worden deze vragen gesteld. Ook zien we hier de nieuwe kleding en sneakers voorbijkomen. Ook Beyoncé schittert natuurlijk in deze video. Op de eerste foto’s is Queen B ook te bewonderen in de adidas outfits. De samenwerking is geïnspireerd op de innerlijke schoonheid, kracht en doorzettingsvermogen. “adidas x IVY PARK verlegt de grenzen van traditionele performance wear en levert een fashionable, functionele en vooral inclusieve collectie”.

Vanaf 30 oktober is de gehele collectie te shoppen bij adidas.nl! Sneakerjagers houd je op de hoogte van nieuwe releases via onze blogs, sneaker release kalender en Instagram.