Skip to content
Upcoming

adidas x Beyoncé’s IVY PARK dropt ‘Black pack’

16 november 2020 14:07
adidas x Beyoncé’s IVY PARK dropt ‘Black pack’

adidas en Beyonce’s IVY PARK zijn nog niet klaar met elkaar. Op 30 oktober 2020 dropte de twee merken hun tweede collectie met 5 nieuwe color packs. De collectie was nog niet compleet en dropt 19 november de 6e color pack. Dit keer is het een zwarte kleding lijn met bruine details. Ook verwachten we nieuwe sneakers uit de adidas x IVY PARK.

Naast zangeres en danseres is Queen B ook moeder van 3 kinderen. Haar merk IVY PARK is vernoemd naar haar oudste dochter Blue Ivy. Beyoncé’s IVY PARK is een kleding merk met vooral sportieve kleding. Al eerder werkte ze samen met adidas voor een kleding lijn. In oktober 2020 dropte ze samen hun 2e collectie, die op 19 november 2020 compleet wordt gemaakt met een nieuwe color pack.

Drop 2: Black Pack

“Geïnspireerd op innerlijke schoonheid, kracht en veerkracht. adidas x IVY PARK verlegt de grenzen van traditionele performance wear en levert een fashionable, functionele en vooral inclusieve collectie.” – adidas

Het Black Pack van de tweede drop, bestaat uit zwarte kleding met bruine details. Ook zien we veel kleding stukken met doorschijnende mesh. Sport kleding, jassen, sneakers en accessoires is allemaal toegevoegd aan de collectie met de nieuwe colorway. Al 4 sneakers zijn gedropt in de vorige collectie, maar ook hier zien we nieuwe van. De IVY PARK x adidas Supersleek 72 ‘Ecru Tint’ krijg ook een zwarte colorway.

Bekijk de 4 sneakers uit de vorige drop hier onder, de meeste maten zijn nog in stock! Zie hier eerst de eerste paar teasers voor de volgende Black Pack drop van adidas x IVY PARK. Het pack komt op 18 november online te staan op adidas.nl en is vanaf 19 november hier ook te scoren.

Beyonce - Ivy Park X adidas Supersleek 72 'Ecru Tint'

S29030 · Prijs vanaf €86,-

Naar alle aanbieders

Beyonce - Ivy Park X adidas Nite Jogger 'Off White'

S29038 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Beyonce - Ivy Park X adidas Nite Jogger ' Green Frozen Yellow'

S29041 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

Beyonce - Ivy Park X adidas Ultra Boost OG'Hi Res Yellow'

FZ5456 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders
adidas x IVY PARK Black Pack

Houd de Sneakerjagers blogs en releasekalender in de gaten! Zo mis je nooit een release. Volg ons op Instagram voor extra sneaker news, release reminders en content. Bekijk ook Sneakerjagers Wmns op Instagram, voor dagelijks inspiratie dames sneakers.