Skip to content
Upcoming

adidas vraagt aandacht voor de strijd tegen borstkanker met de Ultras BOOST

7 augustus 2018 14:26
adidas vraagt aandacht voor de strijd tegen borstkanker met de Ultras BOOST

adidas vraagt nu aandacht voor de strijd tegen borstkanker met een nieuwe colorway van de Ultra BOOST. Met het Pink Ribbon logo en paarse Ultra BOOST branding wordt de nadruk hierop gelegd.

De nieuwe colorway van het Ultra BOOST-silhouet van adidas is bedoeld om mensen bewust te maken van de strijd tegen borstkanker met het gebruik van zwart en roze. Deze heeft een uiterlijk dat lijkt op die van cookies n ‘cream. De sneaker heeft een zwart witte knitted upper. De drie strepen en de heeltab zijn zwart. Achterop de hiel staat het Pink Ribbon logo en de Ultra Boost branding op de zijkant is paars. Om het af te maken heeft de sneaker een witte buitenzool. Bewustwording van goede initiatieven is niets nieuws voor de Ultra BOOST, omdat het silhouet wordt gebruikt in de Parley-samenwerking van het merk, bedoeld om de oceaan van de wereld te beschermen. Het bovenwerk van de Ultra BOOST is gemaakt met ClimaCool-technologie, waardoor het ademend en flexibel is. Schoenen zoals deze zijn de perfecte optie voor het warme weer.

Bekijk hieronder officiële foto’s van deze Ultra Ultra BOOST met detail in Shock Pink en wacht op de release op 1 september. Houd voor meer sneakernieuws onze blogs en onze releasekalender in de gaten!


adidas Ultra BOOST

Releasedatum: 01.09.2018 om 09:00 uur
Verwachte prijs: €180,-
Colorway: Cloud White/Core Black-Shock Pink
Stylecode: BC0247