Skip to content
Brand

adidas viert Valentijnsdag met een bijzondere collectie

26 januari 2022 18:00
adidas viert Valentijnsdag met een bijzondere collectie

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag en adidas speelt hierop in met hun speciale Valtijnsdag collectie. In deze collectie zien we een hoop “lieve” items voorbij komen. Deze zijn perfect om cadeau te geven. Wij hebben onze favoriete picks alvast voor je op een rijtje gezet.

V-Day Hoodie (Uniseks)

adidas V-Day Hoodie Unisex
adidas V-Day Hoodie Unisex

Het eerste item uit de Valentijnsdag collectie is de V-Day hoodie. Dit item kleurt lichtroze en heeft een roze opdruk op de borst. Hier staat de quote “Roses are red, Trefoils are blue, I bought this for me and not you!”. Dit hint naar het logo van adidas. Op de heup is een embleem met het logo gestikt.

adidas Originals Stan Smith

adidas Stan Smith sneaker
adidas Stan Smith sneaker

Ook de Stan Smith heeft een Valentijnsdag make-over gekregen. De sneaker kleurt wit en heeft op het bovenwerk verschillende details die hinten naar de dag van de liefde. Zo is aan het veterpand een helft van een hartje gehangen. Op de veters zijn termen als “LOVE”, “HOT” en “SELFISH” in het blauw gezet.

Ultraboost 5.0 DNA

adidas Ultraboost DNA 5.0
adidas Ultraboost DNA 5.0
adidas Ultraboost DNA 5.0

Ook de Ultraboost 5.0 DNA heeft een vrolijke make-over gekregen. De sneaker kleurt zwart en heeft op het bovenwerk rode hartjes gekregen. De Ultra Boost middenzool geeft de sneaker demping en kleurt zwart. De drie adidas strepen op het middenpaneel kleuren zwart.

V-Day Broek (Uniseks)

adidas V-Day broek uniseks
adidas V-Day broek uniseks

De V-Day joggingbroek is geschikt voor de dames en heren. De broek kleurt beige een heeft een embleem op de heup. Hier zien we een rood hart met het adidas logo in het roze. Op de broekspijp is een blauwe bloem bij de enkel gestikt. Ook de quote “SELFLOVE IS NOT SELFISH” is op de zak gestikt.

Sportswear T-Shirt (uniseks)

adidas Sportswear T-Shirt Uniseks
adidas Sportswear T-Shirt Uniseks

Dit adidas Sportswear shirt heeft een lila kleur. Op de rug is paarse print gezet en zien we een hartje met een gezicht. Ook het adidas logo komt terug op de rug en is ook op de borst gestikt. Het shirt is uniseks en heeft een relaxte fit.

adidas Originals Nizza Trefoil

adidas Originals Nizza Trefoil
adidas Originals Nizza Trefoil

De Nizza Trefoil heeft een hartje op het middenpaneel gezet. Deze kleurt hier rood en heeft het Trefoil in het roze erop gezet. De sneaker heeft een witte colorway en is van canvas gemaakt. Op het label op de tong komt het adidas logo terug.

V-Day Sweater (Uniseks)

adidas V-Day Sweater

De V-Day sweater heeft een paarse colorway. Op de borst is een bloem in het wit gestikt. Ook is op de mouw “SELFLOVE IS NOT SELFISH” in het wit gedrukt. Het item heeft een ronde hals. De elastische band bij de heup houdt het item op zijn plaats.

Sportswear Wide-Leg Fleece broek

Adidas Sportswear V-Day Wide Leg
Adidas Sportswear V-Day Wide Leg

Dit item voor de dames kleurt ecru en heeft een wijde fit. De broekspijpen hebben een split bij de enkels. Ook heeft de broek een elastische heupband en is deze met een trekkoord te verstellen. Op de heup is een roze hartje gestikt, dat naar de Valentijnsdag collectie hint.

adidas Originals Superstar

adidas Superstar Valentijnsdag
adidas Superstar Valentijnsdag

De adidas klassieker de Superstar heeft ook een Valentijnsdag variant gekregen. De sneaker heeft een witte upper en heeft beige en roze details. De kraag en de adidas strepen kleuren beige. De tong kleurt roze, evenals het hangertje aan de veterogen en de termen op de veters. Op de hiel zijn drie witte hartjes in het leer gedrukt.

Process_M1 Horloge

adidas PROCESS_M1 HORLOGE

Onze laatste pick uit de adidas Valentijnsdag collectie, is deze horloge. Het item heeft een tijdloos design en kleurt zilver met zwart. De wijzerplaat is analoog en heeft het Trefoil logo bij de 12 staan. Ook is deze horloge in een licht zilveren variant te verkrijgen.

Dit zijn een aantal van onze persoonlijke favorieten uit de adidas Valentijnsdag collectie. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.