Skip to content
Staff Picks

adidas viert Singles Day met hoge kortingen!

9 november 2022 19:27
adidas viert Singles Day met hoge kortingen!

Op 11 november 2022 is het weer Singles Day! Wat oorspronkelijk een dag was voor studenten in China, is nu inmiddels uitgegroeid tot een populaire feestdag die ook buiten China wordt gevierd. Veel merken en winkels komen op en rondom deze dag met speciale kortingen. Om jezelf te waarderen en te vieren komt ook adidas met een kortingsactie. Je scoort tot wel 40% korting op heel veel verschillende items!

Om een beeld te geven van wat er allemaal te scoren is, hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet. Bekijk je de items liever zelf of zit er toch niets voor je tussen? Klik dan op de knop hieronder!

adidas Singles Day

NITEBALL

Niteball
Niteball

We beginnen de lijst met een futuristisch sneaker design van adidas. De Niteball heeft een opvallend silhouet en combineert veel details op het bovenwerk. De sneaker combineert de kleuren zwart, wit en off-white.

HAMBURG

Hamburg
Hamburg

De Hamburg is een cleane sneaker uit de adidas City Series. De gumzool en het klassieke silhouet geven de sneaker zijn retro uitstraling. Het bovenwerk is van suède en kleurt groen. De sneaker is met zijn strakke design goed in verschillende outfits te combineren.

ZX 22 BOOST

Grijs ZX 22 BOOST Schoenen MBT29
Grijs ZX 22 BOOST Schoenen MBT29

Natuurlijk mag een adidas ZX 22 Boost niet ontbreken. Deze versie heeft een iets grover design en komt in een strak grijze colorway. Het bovenwerk is gemaakt van mesh met leren overlays. Wat echt opvalt aan deze sneaker, is de extra brede zool. Dit geeft de ZX 22 Boost zijn unieke uitstraling.

TRAININGSBROEK

Deze broek van adidas is perfect voor work-outs maar ook voor een relaxte dag thuis. De broek is uitgevoerd in de klassieke adidas stijl met witte strepen op de broekspijpen. Het item is verkrijgbaar in uniseks maten en heeft een losse fit.

ALWAYS ORIGINAL SLIM SNAP-BUTTON BROEK

Een opvallend item voor onze WMNS, is deze leren broek. Met de knopen kun je de broek op jouw eigen manier stylen. Een absolute blikvanger. Op het been zien we het adidas logo in het wit.

ADICOLOR 3-STRIPES POLOSHIRT MET LANGE MOUWEN

Dit sweatshirt heeft een retro uitstraling en doet hinten naar de jaren ’70. De groene kleur en de polokraag geven het item een vintage look. Combineer het item met een losvallende broek en jouw retro outfit is compleet. Ook deze trui is nu met korting te scoren!

HELIONIC DONSJACK

Een donsjack voor de winter is altijd praktisch en stijlvol. Dit jack van adidas heeft een strakke zwarte look en houdt je extra warm. Ook komt het jack met praktische zakken en een capuchon die opgeborgen kan worden.

RESPONSE CL SCHOENEN

Het Response CL silhouet van adidas werd onlangs opnieuw uitgebracht en is sindsdien het gesprek van de dag. De Retro Runner overtuigt met zijn comfortabele eigenschappen en vintage stijl. Er zijn verschillende kleuren in de sale!

ZX 420 SCHOENEN

We sluiten de lijst af met de adidas 420 ZX. De sneaker komt in de kleur beige en combineert de materialen suède, mesh en textiel. Leren overlays geven de sneaker een chique uitstraling. De EVA-zool zorgt voor demping en comfort.

Klik op de button hieronder om alle adidas Singles Day aanbiedingen te bekijken. Je scoort tot wel 40% korting op een hoop verschillende items. De sale loopt tot en met 11 november 2022 tot 23.59 uur!

In onze Sneakerjagers Singles Day Sale Guide vind je nog meer sale acties.