Skip to content
Upcoming

adidas viert LGBT Pride Month met een nieuw pack

16 mei 2018 11:56
adidas viert LGBT Pride Month met een nieuw pack

Juni is LBGT Pride Month en adidas maakt zich klaar om LBGT-trots, -diversiteit en creatieve expressie te eren met een vier-delig “Pride” pack, dat op 1 juni wordt gereleased. Bestaande uit de Pure Boost DPR, de i-5932, de Campus en de Deerupt. Elke schoen gebruikt heldere en krachtige kleuren in combinatie met pasteltinten voor een unieke manier om de individualiteit van de drager te demonstreren.

De Pure Boost DPR biedt drie terra-cotta gekleurde strepen op een schoon wit Primeknit-bovenwerk. De i-5932 is bedekt in regenboog pasteltinten op de iconische drie strepen, de teen en de hiel. De campus is daarentegen heel clean aan de buitenkant, terwijl de binnenzijde is versierd met regenboogkleurige strepen, regenboogstippen op de hiel en een regenboog adidas op de tong. Ten slotte biedt de Deerupt een veelkleurig bovenwerk en tussenzool, die een extra kleurrijke re-visualisatie van de regenboog bevat. Elke schoen is ook voorzien van een regenboog adidas-logo en een ‘Love Unites’-logo op de binnenzool om hun look af te maken.

Release info

Dit felgekleurde pack is vanaf de allereerste dag van de Pride-maand, 1 juni, beschikbaar op de Amerikaanse adidas website en zullen worden verkocht tussen de $ 90 en $ 150. Of ze ook op adidas.nl zullen verschijnen is nog niet zeker. Houd daarvoor onze releasekalender in de gaten. Bekijk hieronder alvast de foto’s.