Skip to content
Events

adidas Valentine’s Day Collection 2021 ❤️

5 februari 2021 17:50
adidas Valentine’s Day Collection 2021 ❤️

adidas heeft speciaal voor Valentine’s Day 2021 een collectie uitgebracht. De exclusieve collectie bestaat uit sneakers, kleding en handige accessoires. Voor ieder wat wils dus. Een paar bekende sneaker modellen van adidas zijn speciaal gepimpt voor Valentine’s Day. Wij hebben deze exclusieve sneakers van de adidas Valentine’s Day Collection voor je op een rijtje gezet.

adidas Valentine's Day Collection

Sambarose met Swarovski® Crystals blinken er uit

Voor de Valentine’s Day Collection heeft adidas samen met Swarovski® de Sambarose een speciale touch gegeven. Het model komt uit in drie verschillende colorways met elk een eigen glinsterend detail. Dit blingende sieraad kun je aan je sneakers houden, maar je kunt het ook zelf dragen als ketting bijvoorbeeld. Een perfect 2-in-1 cadeau voor jouw geliefde of jezelf.

Boost je liefde met de exclusieve Ultraboost 4.0 DNA

De adidas Ultraboost 4.0 DNA is door de Boost zool misschien wel één van adidas’ comfortabelste schoenen. Dit model is ontwikkeld als running shoe, maar is zeker ook draagbaar onder je casual everyday outfit. Een leuke extra is dat de schoen gemaakt is met Primeblue. Dit is gerecycled materiaal gemaakt met Parley Ocean Plastic. Voor de Valentine’s Day Collection zijn twee exclusieve designs ontwikkeld in een zwarte en witte colorway.

adidas Valentine's Day
Ultraboost
black sneakers
Images by adidas

Ultraboost 4.0 DNA €180

adidas Valentine’s Day Collection: Fashion

Naast de exclusieve sneakers uit de Valentine’s Day Collection, zijn er ook verschillende kledingstukken uitgebracht. Zo bestaat de collectie onder andere uit comfortabele hoodies, leggings, joggers en nog veel meer. Voor Valentine’s Day zijn er romantische prints te vinden met bijvoorbeeld hartjes. Daarnaast staan er op sommige items kleine details, zoals de tekst: “adidas, with love for you”. De collectie is limited edition dus wees er snel bij!

adidas Valentine's Day Collection

Sweatshirt €60

adidas sweater

Hoodie €60

Gaat jouw hart sneller kloppen van de adidas Valentine’s Day Collection 2021? Sla dan snel je slag, al deze sneakers en alle andere producten van de collectie zijn nu te verkrijgen via de adidas website!