Skip to content
Upcoming

adidas UltraBOOST ‘Multi’ komt in 3 kleuren

19 oktober 2020 21:59
adidas UltraBOOST ‘Multi’ komt in 3 kleuren

We beginnen de maand november met een nieuwe adidas release. De adidas UltraBOOST ‘multi’ is een pack en bevat drie sneakers, met veel kleuren. Lichte, felle en donkeren kleuren wisselen elkaar af op de sneakers. Het is een vrolijke boel in dit adidas pack.

De adidas UltraBOOST sneaker is ontworpen voor de hardlopers, maar wordt ook veel als lifestyle sneaker gebruikt. De sneakers hebben ‘BOOSTt’ in de zool, waardoor je lichter loopt en gemakkelijker kan hardlopen. De BOOST zorgt voor een krachtige afzet en een zachte voetlanding. Het bovenwerk is van knit, waardoor de sneaker lekker zacht om de voeten zit. De sneaker heeft al heel wat colorways overleefd.

Dit keer zijn het 3 UltraBOOST sneakers van adidias, die een kleurrijke nieuwe colorway krijgen. Het is een ‘Multi color’ pack en bevat drie totaal verschillende, meerkleurig bovenwerk. De sneakers zijn bedoeld om impact te maken op muziek- en modewereld.

adidas UltraBOOST ‘Multi’

We beginnen met de wit/roze colorway. Althans, dit zijn de twee overheersende kleuren. Een witte zool en witte achterkant zijn te zien. Ook zien we een witte kleur naar de veter lopen, langs de ‘Three Stripes.’ De drie adidas strepen zijn in een licht roze kleur. Deze kleur zien we ook in de voering van de sneaker. Verder zien we paars, twee tinten groen en zwart op het bovenwerk. Op de hier is ook een zwart vlak te zien, waar ‘UltraBOOST’ in staat gedrukt

adidas Ultraboost DNA 'White/Multi'

FW8710 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders
11/1発売!adidas ULTRA BOOST DNA “Multi” 3カラー (アディダス ウルトラ ブースト DNA “マルチ”) [EG5923,FW8710,FW8711]

Als tweede sneaker in dit pack, zien we zwart en paars als overheersende kleur. De zool is zwart, de outlines van de adidas strepen zijn zwart en de veters zijn zwart. Over de achterkant van de sneaker zien we de kleur paars. Dezelfde kleur is toegevoegd op de ‘Three Stripes’ Verder naar voren, loopt die kleur over in groen, zwart, geel en oranje. Als laatste zien we ‘Ultra Boost’ gedrukt op de hiel.

adidas Ultraboost DNA 'Black/Multi'

FW8711 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders
11/1発売!adidas ULTRA BOOST DNA “Multi” 3カラー (アディダス ウルトラ ブースト DNA “マルチ”) [EG5923,FW8710,FW8711]

Als laatste, zien we nog een zwarte zool. Met dit keer oranje als meest opvallende kleur. Deze colorway, is net iets anders dan de andere twee. De oranje kleur loopt verder naar voren en wordt pas bij de tenen afgewisseld voor een andere kleur. Het bovenwerk aan de voorkant, is blauw en heeft een groen accent. Als laatste, zien we ook hier ‘UltraBOOST’ gedrukt op de hiel, dit staat in een paars vlak. Zijn al die kleuren geen match in je hoofd? Bekijk de foto’s van het adidas UltraBOOST ‘Multi’ pack onder aan dit blog.

adidas UltraBoost DNA 'Multi/Red'

EG5923 · Prijs vanaf €45,-

Naar alle aanbieders
11/1発売!adidas ULTRA BOOST DNA “Multi” 3カラー (アディダス ウルトラ ブースト DNA “マルチ”) [EG5923,FW8710,FW8711]

Release

Op 1 november 2020 is het adidas UltraBOOST ‘Multi’ verkrijgbaar via o.a. adidas. Om op de hoogte te blijven van nieuwste releases en het laatste sneakernieuws, check je de Sneakerjagers releasekalender, volg onze socials of download je de Sneakerjagers app. Zo mis je nooit een release!