Skip to content
Upcoming

De adidas Ultra 4D komt er eindelijk aan

6 augustus 2020 17:15
De adidas Ultra 4D komt er eindelijk aan

Veel adidas liefhebbers hebben hier altijd al van gedroomd. Adidas voegt namelijk het beste van twee werelden in een sneaker. De Ultra 4D sneaker combineert het bovenwerk van de Ultra Boost en de zool van de 4D series

Adidas liet in 2015 weten dat ze bezig waren met het opzetten van een FutureCraft serie waarbij de sneaker beschikt over een 3D geprinte midsole. Twee jaar later, in 2017, werd de eerste sneaker van de FutureCraft serie pas laten zien. Op 18 januari 2018 kwam de eerste sneaker uit en de FutureCraft serie was geboren.

adidas Ultra 4D

het bovenwerk van de adidas Ultra 4D is gemaakt van een zwart en grijs Primeknit upper. Op de hiel van de sneaker is een plastieken overlay geplaatst in een blauwe kleur. Op deze overlay staat de “Ultra 4D” branding. Over de midfoot zit een lace cage met de drie strepen van adidas in het zwart. Kijkend naar de zool, zien we de comfortabele en futuristische 4D zool in een zwarte kleur terug komen.

De adidas Ultra 4D heeft nog geen exacte release datum gekregen maar wordt verwacht in de herfst van 2020. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Images by adidas