Skip to content
Upcoming

Adidas Tubular Shadow Knit Brown

30 november 2016 15:38
Adidas Tubular Shadow Knit Brown

Eindelijk!! Een tijdje geleden deden de eerste geruchten de ronde, er zou een nieuwe Adidas Tubular uitkomen die voorzien is van een volledige Knitted upper. Wij waren vanaf moment 1 al gelijk enthousiast toen we dit hoorde. Het was daarna wachten en wachten op de foto’s. Er verschenen wat foto’s maar niemand wist of dit wel de foto van de Tubular Shadow Knit Brown zou zijn. Maar nu kunnen we genieten van de officiële foto’s en wauw, wat is deze sneaker geweldig!

De sneaker is dus voorzien van een volledige Knitted upper, een heel tof lacing systeem en natuurlijk de oude vertrouwde Tubular zool. De wat donkere en lichtere tinten zijn ook echt perfect op elkaar afgestemd, waardoor de schoen voor ons niet gelijk oogt als een Tubular of een Boost. De schoen zal dan ook zeker heel erg goed in de smaak vallen in de sneaker community. De Tubular Shadow zal verder nog uitkomen in verschillende kleuren.

Hou je agenda vrij op 8 december 2016, want dan komt deze sneaker uit. Een lekker cadeau voor de kerst lijkt ons zo. Hou onze Facebookpagina in de gaten om zo op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent de Tubular Shadow Knit Brown.

Adidas Tubular Shadow Knit
Color Clear Brown/Light Brown/Core Black
Stylecode: BB8824

SHOP DE ADIDAS TUBULAR SHADOW HIER >>

adidas-tubular-shadow-knit2

adidas-tubular-shadow-knit3

adidas-tubular-shadow-knit4