Skip to content
Upcoming

adidas Speedfactory AM4NHL geïnspireerd op de Stanley Cup Champion Washington Capitals

14 juni 2018 10:00
adidas Speedfactory AM4NHL geïnspireerd op de Stanley Cup Champion Washington Capitals

Washington Capitals heeft de Stanley Cup gewonnen! Washington Capitals is een ijshockeyteam uit de National Hockey League. Om deze overwinning te vieren heeft adidas een speciale editie van de Speedfactory AM4 ontworpen. De sneaker komt in de Washington team kleuren. Dit zijn de kleuren, rood, blauw en wit. Op de zijkant van de sneaker kan je het logo van Capitals en de iconische adidas strepen terug te vinden. Het team logo en NHL logo zitten versierd op de hiel patch.

De hardloopschoenen zijn ontworpen op de gegevens van de spelers. De Boost zool zorgt voor een energiek bounce bij elke stap. Het bovenwerk is gebreid en voelt natuurlijk aan. De Speedfactory creëert lichtgewicht stabiliteit en flexibiliteit. De sneaker maakt gebruik van geavanceerde technologie die zorgen voor een optimale pasvorm, comfort en beweging.

De adidas Speedfactory AM4NHL wordt op 22 juni gereleased in Amerika. Het is niet duidelijk of de sneaker ook in Europa gereleased word, houd daarom goed onze pagina in de gaten! Neem ook even een kijkje bij onze huidige adidas collectie.


adidas Speedfactory AM4NHL

Releasedatum: 22 juni, 2018
Prijs: €200,00
Colorway: Core Red/Core Black-Cloud White
Stylecode: ee9618