Skip to content
Upcoming

€40,- korting op deze adidas Superstars!

1 mei 2020 08:00
€40,- korting op deze adidas Superstars!

De adidas Superstar, wellicht het meest herkenbare en populaire model van adidas. Sinds zijn introductie is het model letterlijk nooit meer uit de collecties van adidas geweest, en terecht! De tijdloze look van de sneaker is in de jaren 80 al uitgegroeid tot een icoon. Dit was voornamelijk te danken aan de rapgroep Run-DMC. Ze maakte het nummer ‘My Adidas’ waar ze hun Superstars droegen zonder veters. Later groeide dit uit tot de eerste deal tussen een sneakermerk en een hip-hop groep. 

Aangezien het de Happy Sneaker Days zijn bij Sneakerjagers hebben we gejaagd naar strakke colorways die passen bij het lekkere weer! Wat altijd goed gaat op een Superstar blijf toch wel de kleur wit in combinatie met één felle kleur. We hebben daarom drie witte adidas Superstars gevonden met een compleet wit bovenwerk maar wel met wat toffe details. Zo zijn de heelcaps en de ‘three stripes’ aan de binnenkant gekleurd.

Wees er snel bij want deze frisse zomerse colorways van deze adidas Superstars zijn sterk afgeprijsd van €120,- naar €80,-!

De Happy Sneaker Days zijn tien dagen lang actief. Van 27 april tot en met 6 mei scoor je via Sneakerjagers de beste STEALS & DEALS.. We werken de lijst dagelijks bij dus neem snel een kijkje in het complete overzicht en wie weet scoor jij dat paartje wat je nog wilde voor een nóg goedkopere prijs! 

superstars

adidas Originals Superstar ‘Black’
Prijs: van €120,- voor €80,-
Shop ze hier

superstars

adidas Originals Superstar ‘Green’
Prijs: van €120,- voor €80,-
Shop ze hier

superstars

adidas Originals Superstar ‘Red’
Prijs: van €120,- voor €80,-
Shop ze hier