Skip to content
Upcoming

adidas Stan Smith Recon heeft gave ‘Multicolor’ colorway

15 juni 2020 23:02
adidas Stan Smith Recon heeft gave ‘Multicolor’ colorway

Stan Smith is back in de game, en hoe! Het merk met drie strepen (adidas) heeft ons weer helemaal van weggeblazen en verrast met een nieuwe colorway op het bekende klassieke Stan Smith model. Dit keer leveren ze ons een premium editie van zijn karakteristieke tennisschoen. De meeste Stan Smiths in zacht suede zijn monochroom. De nieuwe adidas Stan Smith Recon Suede XLD ‘Multicolor’ maakt een einde aan deze traditie. De sneaker brengt indrukwekkende kleuren samen, kort samengevat; het is een sneaker die je niet wilt en kan missen. Inmiddels is het paar al uit, en is die bij verschillende retailers ook een saleproduct! Lees dus snel verder!

adidas Stan Smith Recon Suede XLD ‘Multicolor’ | EF4974

De sneaker valt gelijk op, dat komt door alle kleuren. Het brengt indrukwekkende tinten samen, zo zie je bijvoorbeeld oranje, paars, blauw, groen, beige en oranje in het paar. Dat is nogal wat! Behalve naast de kleur zwart, gebruikt elke voet verschillende tinten. Natuurlijk passen de kleuren harmonieus bij mekaar, en dat zie je ook. De asymmetrische constructie blijft een bijkomend voordeel. De sneaker kwam een behoorlijke tijd geleden al uit en werd opgedragen aan Stan Smith, een beroemde tennisspeler. Sindsdien is het model niet meer weg te denken uit de sneakerwereld. Zo heeft het paar al samenwerkingen gehad met beroemde merken en mensen!

Release info

Dit heerlijke paar is inmiddels al verkrijgbaar bij adidas en adidas retailers. De sneaker dropte op 29 februari 2020 en is een echte hartendief. De sneaker is al verkrijgbaar vanaf 80,- euro! Wees er dus snel bij. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste hottest drops.

adidas Stan Smith Recon

EF4974 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Images by: Titolo