Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: adidas Spezial herfst/wintercollectie 2023

14 november 2023 15:12
Where To Cop: adidas Spezial herfst/wintercollectie 2023

Ontwerper Gary Aspden onthult elk seizoen een adidas Spezial-collectie, waarbij hij zijn inspiratie haalt uit de rijke geschiedenis van adidas. Voor de onthulling van de herfst/wintercollectie schittert niemand minder dan de legendarische Manchester United-held, Roy Keane, als het gezicht van de campagne. De campagne toont een divers aanbod aan apparel en sneakers, die allemaal op 16 november 2023 te koop zullen zijn bij adidas CONFIRMED en geselecteerde retailers.

Bekijk het volledige release overzicht hier.

Spezial Footwear

Net als in voorgaande seizoenen zal de herfst/wintercollectie van adidas Spezial ook dit keer verschillende kledingstukken en sneakers omvatten. Er worden zeven nieuwe ontwerpen geïntroduceerd voor kenmerkende silhouetten. Als eerste de Moscrop 2 SPZL, een herziene versie van de Moscrop SPZL uit de herfst/wintercollectie van 2022. Deze komt in een lichtgrijze kleur met een geüpgraded bovenwerk.

Hiaven SPZL
Moscrop 2
Beelden van adidas

Een andere klassieker uit de Spezial-lijn maakt ook zijn terugkeer: de winterbestendige Hiaven SPZL. Deze keer komt de sneaker met een zwart kleurenpalet, voorzien van adi-Tex ter bescherming. Daarnaast zien we ook de Inverness, Englewood, Lawkholme en twee colorways voor de Samba.

adidas spezial

Spezial Apparel

In lijn met de groeiende vraag naar duurzame mode legt adidas Spezial dit seizoen de focus op gerecyclede stoffen. Als pronkstuk van de collectie staan twee outdoor stukken centraal: het inmiddels iconische Haslingden Jacket en de Moorfield Anorak.

adidas spezial
moorfield anorak

Voor degenen die vertrouwd zijn met de kenmerkende SPEZIAL-stijl, zal het geen verrassing zijn dat ook deze collectie een trainingspak bevat. De Sudell TT en TP zijn voorzien van een opvallende uitbreiding van het tijdloze Mod Trefoil-logo, dat subtiel wordt weergegeven in een mountain graphic.

adidas spezial

Naast deze items bevat de collectie T-shirts, polo’s, crewnecks en hoodies. Waardoor je een gelaagde look kunt creëren wat ideaal is voor de winter. Maak de look compleet met accessoires als de ‘box logo’ Beanie of de Chilcott Hat, een fleece-gevoerde pet met opvouwbare flappen.

adidas spezial
adidas spezial

Where to cop?

De herfst/wintercollectie van adidas Spezial wordt gelanceerd op 16 november 2023 om 00:00 uur via de adidas CONFIRMED app. Ook is de collectie verkrijgbaar bij verschillende retailers. Welke dat zijn, vind je hier. Daarnaast zijn de sneakers ook via verschillende raffles te verkrijgen. Schrijf je nu alvast in bij je favoriete retailer.

Benieuwd naar meer Spezial sneakers? Klik dan op de button!

adidas spezial
adidas spezial
adidas spezial
adidas spezial
adidas spezial