Skip to content
Upcoming

40% korting op deze klassieke adidas Rivalry Low

3 mei 2020 14:00
40% korting op deze klassieke adidas Rivalry Low

In eerste instantie dropte de adidas Rivalry Low als een basketbal sneaker. Toen de underground music scene, en dan voornamelijk punk muzikanten, de sneakers begonnen te dragen draaide de doelgroep van het model volledig om. De sneaker werd een must voor punk liefhebbers. De adidas Rivalry Low is tegenwoordig een soort van ode aan alle creatievelingen in de punk wereld. Het model is echter ook een ode aan de klassieke adidas stijl met een cupsole en boterzacht lederen materialen. 

In dit geval hebben we voor de Happy Sneaker Days gekozen voor twee zomerse colorways van de adidas Rivalry Low. De volledig tonal gele en roze sneakers zijn beide uitgevoerd in een lederen en suede bovenwerk. Door de tonale kleur en de premium materialen zorgt adidas ervoor dat deze sneaker een echte high-end feeling krijgt. Het mooie aan deze sneaker is dat ze 40% korting ontvangen en dus van €90,- naar €54,- droppen!

De Happy Sneaker Days zijn tien dagen lang actief. Van 27 april tot en met 6 mei scoor je via Sneakerjagers de beste STEALS & DEALS. We werken de lijst dagelijks bij dus neem snel een kijkje in het complete overzicht en wie weet scoor jij dat paartje wat je nog wilde voor een nóg goedkopere prijs! 

Rivalry Low

adidas Rivalry Low W Vapor Pink/ Vapor Pink/ Ftw White

EE7068 · Prijs vanaf €161,-

Naar alle aanbieders

adidas Rivalry Low W ‘Pink’
Prijs: van €90,- naar €54,-
Shop ze hier

Rivalry Low

adidas Rivalry Low W Easy Yellow/ Easy Yellow/ Ftw White

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas Rivalry Low W ‘Yellow’
Prijs: van €90,- naar €54,-
Shop ze hier